perjantai 8. joulukuuta 2017

8.

Tänään Kuopiossa tuli lunta reilut 20cm. Sitä tuli aamulla ja sitä tuli illalla. Minulla oli heti aamusta hieroja, josta onnistuin myöhästymään vaikka otin melkein 15min lisäaikaa pyörällä siirtymiseen! Tosin siinä 30min aikana jouduin tunkkaamaan (eli työntämään) muutamaan kertaan ja pari kertaa olin jo varma että nyt kaadutaan.

Kuvituskuva viime talvelta. Melko samat tunnelmat.

80min hieronta jatkoi tätä hyvin alkanut aamua. Siinä irroteltaessa lihoja ja muita tykötarpeita toisistaan, tuli vuoden ja hyvä osa ensi vuoden kirosanoista käytettyä. Tämä kaikki jo ennen kello yhdeksää! Siitäpä jatkoin onnistumisten sarjaa ja seuraavana myöhästyin töistä...

2/4 osaa joukkueesta kasassa.

Seuraavaan kalenteritapahtumaan yritin suoriutua ajoissa. Töiden jälkeen näin Kuopio-hallilla ystäväni P:n, jonka kanssa olemme siellä vuodesta 1992 alkaen treenanneet. Pääasiassa yleisurheilua. Tosin nyt tässä välissä on ollut vähän pidempi aika. Nyt P heilui kuntosalilla ja minä katselin päältä. Todettiin kyllä, että ensi kesän viestikisat kaipaisivat vielä kahta juoksijaa joukkueeseen. Matkoista voidaan sopia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!