keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Vappurientoja

Eilen pidettiin Kuopion yliopiston ylioppilaskunnan toimesta Savo-Karjala -excursio. Hyppäsimme siis busseihin ja tutustuttiin maakunnissa oleviin ravitsemusliikkeisiin. Tarkoituksena oli aina jokaisella paikkakunnalla pysähtyä tuopillisen ajaksi ja reitti paljastui vasta linja-autossa! Hauskaa oli ja maakuntien helmiin tuli tutustuttua. Reitti: Kuopio - Vuorela - Siilinjärvi - Pöljä - Lapinlahti - Varpaisjärvi - Nilsiä - Juankoski - Riistavesi - Kuopio.

Tänään juhlinta jatkuu. Kohta suuntaamme uimahallille ja sitten vapun rientoihin. Ainakin kello 18.oo torilla uitetaan proffa ja pidetään puheita. Ystäviä on tarkoitus nähdä ja ehkäpä jopa piknikkiä pitää. Säät taitaa suosia tänä vuonna, ainakin Savossa!

Hauskaa vappua ja kevättä kaikille! :D

maanantai 28. huhtikuuta 2008

Erilainen viikko

Olipa hienot kelit Rukalla! Ja rinteet aivan loistavassa kunnossa. Reissu oli erittäin onnistunut ja hauska. Oma urheilu jäi sauvakävelyn varaan, mutta hienoissa maisemissa sain sauvoa menemään.

Tänään olikin sitten loistokelit ikkunanpesulle, ainakin mummoni mielestä. Kävin keikkumassa kuudennen kerroksen ikkunalaudalla ja nyt mummon ikkunat oikein häikäisevät. Ohjelmassa tänään vielä turnauspalaveri, sillä aikuisia sekä lapsia ja nuoria peluutetaan jälleen viikonloppuna Savon Sanomat turnauksen muodossa.

Teemu palasi leiriltään ja se tietää "erilaista" viikkoa. Poikkeavaisuuksia ovat mm. sohvalla oleminen (jopa makoilu), yleisesti kotona oleminen, kiireettömyys, aikaa hoitaa juoksevia asioita ja yhteisten harjoitusten tekeminen. Tosin esim. juoksu menee niin, että Teemu tulee pyörällä mukana, mutta mukana kuitenkin! :D

Lisäksi tiedote ainakin yhdelle ystävälleni, joka karvahattumalliksi sykemittariani on tituleerannut! :D Minulla on nyt uusi mittari, joka ajatteleekin puolestani! Tadaa: