maanantai 6. huhtikuuta 2009

Uusi tulokas

Koti alkaa pikku hiljaa(!) näyttämään kodilta, joskin tässä kodissa ei ole vielä esimerkiksi sohvaa tai mattoja. Mutta yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä on jo paikoillaan ja eilen pääsin sitä ensimmäistä kertaa testaamaan. Tämä ei ole muotiblogi, mutta tässäpä kuva uudesta tulokkaasta:
Töissä alkoi kolmas viikko. Siellä edetään myös pikku hiljaa ja ihmiset sekä asiat alkavat olla tutumpia. Keskiviikkona työpaikan salibandyjoukkue saa savolaisvahvistuksen, siirtosumma ei tainut kuitenkaan olla kauhean iso! :D Tänään teen excursion Töölön Urheilutalon uimahalliin, jos vaan partiossa hankitut suunnistustaitoni riittävät.

Harjoittelu on ollut noin 5h/viikossa ja olen potenut siitä huonoa omatuntoa. Toisaalta olen saanut paperit ulos (ja tänään postissa kotiin) YO:lta, muuttanut Helsinkiin ja aloittanut uuden työn, joten ihan lapasia heilutellessa aika ei ole mennyt. Nyt on kuitenkin korkea aika päästä taas harjoittelun rytmiin ja saada tehtyä vielä hyvät pohjat ennen kesäkuun puoltaväliä. Huolettaa vähän, mutta toisaalta, kokemuksen vuoksi ei tarvitse rakentaa mitään tulostavoitteita ja pyöräosuudelle pääsy olisi hieno juttu jo sekin.