torstai 16. lokakuuta 2008

Hiihtokoulu

Huomenna (perjantaina) suuntaamme heti aamulla Leppävirralle hiihtämään. Päätin nyt ottaa härkää sarvista ja ruveta hommiin tuon vapaan hiihtotavan opettelun kanssa. Nyt, kun minulla on "testissä" uuden karhet monotkin (kiitos Imken) ja suksipari suortaan autotallin ylähyllyltä, niin mikäs tässä opetellessa / mieleen palautellessa.

Tänään kävin jälleen uimassa aamulla, joka johti siihen, että olin viimeisen 12 tunnin aikana viettänyt jo 3 tuntia altaassa... Pahinta oli, että uinnin jälkeen menin yliopistolle syömään ja tunnin päästä pelasinkin jo sulkapalloa. Peli ei ihan kulkenut entiseen malliin, ja suunta oli siis huonompi! :D

Härästä puheen ollen, lauantaina lähden salibandyjoukkueen mukana Joroisiin katsomaan ja tsemppaamaan. Pitäisiköhän fiilistellä ja juosta urheilukenttä ympäri!? Ja harjoitella tuuletusta? ;)

tiistai 14. lokakuuta 2008

Hajanaisia huomioita

Kisastudio:

Hawaii Ironman on taas kisattu ja suomalaisittain kisa ei sujunut aivan siihen malliin kuin oli ehkä odotuksia ja edellytyksiä. Kulunutta sanoa, että semmoista se urheilu vaan on, mutta kun se on totta. Suurimmat tunteet ja analyysit tehdään ja läpikäydään, kuten suoritus ja siihen valmistautuminenkin, urheilijan toimesta ja katsojat voivat nauttia suoritusten tuomasta jännityksestä ja muista huippuhetkistä. Moni katsoja varmasti myötäelää myös epäonnistumiset ja muut vaikeudet sekä hankaluudet. Kuuluvathan ne meidän jokaisen elämään.

Meidän kisastudio pysyi pystyssä aina Toivasen maaliintuloon saakka. Sitten piti siirtyä untenmaille.

Opiskelu:

Tänään yliopistolle saapui vieraaksemme luennoitsemaan Erkki Tuomioja aiheena globalisaation hallinta. Pitäisikö sanoa, että myös minä "vierailin" yliopiston luentosalissa pitkästä aikaa, ja ihan "huvin vuoksi"! :)