perjantai 12. syyskuuta 2008

Kun yksi kausi loppuu niin toinen alkaa...

Eilen sitten reissu päättyi ja oli kyllä mukava päästä kotiin. Laskuja oli kiitettävästi odottamassa ja mikäs sen hauskempaa reissun jälkeen kuin alkaa niitä makselemaan... Tänään aloitin pehmeän laskun ja kävin yliopistolla syömässä sekä tervehtimässä proffaamme. Tiistaina sitten graduseminaari, johon aion edelleen osallistua motivaation herkistämiseksi.

Huomenna KSS:n naisten II-joukkueemme pelaa kaksi harjoitusottelua Ulmaa ja seuran B-tyttöjä vastaan. Pelien jälkeen joukkueemme suuntaa kohtia mökkiä ja vietämme iltaa tutustuen ja strategioita kautta varten hioen. Joukkuepalaverissa oli äänestetty kapteenista ja poissaolevana minulle oli sitten tämä suuri kunnia suotu. Piti etsiä kapteeninnauha naftaliinista.

Nyt on sitten TRIkausi purkissa ja salibandykausi alkamassa. TRIkausi oli mielenkiintoinen sekä haasteellinen ja vaikeitakin hetkiä käytiin läpi. Tämä kuitenkin kuuluu elämään ja silloin hyvät hetket ja onnistumiset tuntuvat entistä paremmilta. TRIkausi loppui hienoon suoritukseen ja tulevan talven aikana myös minä aloitan valmistautumisen kesää varten. Tarkoituksena kisata puolimatkan kisassa kesällä 2009. Eli kirjoituksia tulee olemaan nyt myös hieman eri näkökulmasta. Myös massahiihdot ovat suunnitelmissa, kunhan vain lumitilanne tulisi olemaan suotuisa!