lauantai 13. maaliskuuta 2010

Bike like a girl

Scorpion on saanut hieman näin kevään kynnyksellä väriä pintaansa. Tilasin tankoteipit, juomapullotelineet ja vaihtajien suojat Probikekit:stä ja muutaman päivän jälkeen pääsin asennushommiin. Tankoteipin vetäminen oli jännittävää, mutta rauhallisesti toimien (ja Teemun pikkuriikkisellä avustuksella vaijereiden kanssa) lopputulos oli vähintäänkin hyvä. Olisihan se hienoa, jos vielä löytyisi sopiva kisa-asu, joka olisi sävysävyyn. Minulla on varmaankin kolmenkympin kriisi, mutta nähtävästi rahaa on sen verran ylimääräistä, että vaihtaa sitten vaikka pyörän osien väriä. En malta odottaa, että pääsen ajamaan Mallorcalle ensi kuussa!

Malttia on koeteltu muutenkin viime aikoina, kun astma ilmoitti olemassa olostaan taas tammikuisen flunssan seurauksena. Yskä on pahankuuloista, mutta itsehän sitä ei "huomaa". Nyt kuurin jälkeen tuntuisi pahenemisvaihe olevan mennyttä. Treeniä olen kyllä tehnyt, maltillisesti tosin ja muutaman päivän pidin lääkärin kehoituksesta täyslepoa. Mutta eihän se ole sama asia, kun henki ei kulje normaalisti.

Nautitaan nyt valosta ja siitä, että energiaa on koko ajan lisää. Ei mene enää kauan aikaa, kun päästään ajamaan pitkää siivua pyörällä!