lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku

Aamu alkoi kuuden jälkeen kun ei enää nukuttanut. Hipsin kahvin keittoon ja aamupalan laittoon. Maijan kanssa oli sovittu treffit Mäkelänrinteen uintikeskukseen ja kahdeksalta törötimme hallilla.

Kahdella radalla oli triathlonisteja ja me mentiin kolmannelle. Ohjelmassa oli 3km treeni joka alkaa rapsakalla 1000m alkuverralla. Sen jälkeen seuraa 400m, 300m, 200m ja 100m kiihtyvällä vauhdilla. Sitten 10x50m vaihtelevalla vauhdilla. Tämä ilottelu päättyy 500m loppuverraan. Oli hauska sattuma, että Kaukomaran pariskunta tuli aamuvuoron (eli meidän) jälkeen paikalle.

Illalla ollaa ystävien kanssa, mikä tarkoittaa hyvää ruokaa ja paljon tapahtumia, joista taaperot pitävät huolen.

Kuvissa minä aamutuimaan pysäkillä. Myyrmäen juna-asema ja Maija-fisu piparkakun kanssa.

perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku

Jotain on tapahtunut, sillä vaikka otin pikkujoulut rauhallisesti, tai jorrailtiin siellä hikipäässä muuten, niin ei jaksa ennää, jos ei saa kahdeksaa tuntia unta! Olin heti puolenyön jälkeen kotona, mutta kauhia väsymys aamulla! Hauskaa oli, vähän haikeatakin. Uneeni vaikutti myös myrsky, joka heilutti autoja parkkipaikalla niin kovasti, että varashälyttimet alkoivat soida. Pihalla oli kaatunut iso puistonpenkki ja aamulla tuuli heitti kävelijää. Aikamoisia tuulia on tähän vuoteen mahtunut.

Mutta väsymys kaikkosi siinä vaiheessa kun juoksin töistä kotiin sen vajaat 9km. Huomenna ohjelmassa on pitkä uinti ja sunnuntaina maastopyörälenkki. Vielä ensi viikko töitä ja sitten olisi parin viikon loma, vai treeniloma Kuopiossa! :D Pitäkää ne lumet nyt siellä ladulla!

Kotona odotti yksi jos toinenkin puuha, mutta leivottiin Irongirlin kanssa piparkakkuja. Tai minä leivoin ja yritin rajoittaa taikinan näpsimistä siinä samalla. Yleisesti ottaen piparkakuista tulee jouluinen tuoksu, mutta meillä se sitten sekottui tekemääni uuniloheen ja -juureksiin... Naapurit on varmaan innoissaan. 

Piparkakkuja.

torstai 12. joulukuuta 2013

12. luukku

Tänään oli pikkujoulut. On ihan mukavaa viettää iltaa työkavereiden kanssa. Teemana oli Love Boat...

Treenejä ei ole raportoitavissa, sillä en ehtinyt. Huomenna juoksupäivä ja maasturin alla uudet nastat!

Tänään lyhyestä virsi kaunis.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

11. luukku

Osallistuin tänään Ennakkoperintä 2014 -päiville Messukeskuksessa. Tämä kuulostaa äkkiseltään kovin jännittävältä, mutta kovin arkisia ovat nämä verotusasiat. Huomenna on firman pikkujoulut, joten ehkä universumi on balanssissa. :-)

Kaikkeen sitä mukaan pääseekin!
Sitten matkustin ratikalla firmamme kuntosalille, missä tein mm. uutta suosikkiani maastavetoa. Olen kyllä tehnyt sitä aikasemminkin, mutta jotenkin ääneen sanottu 100kg:n tavoite antoi ihan uutta puhtia siihen hommaan. Ilmeisesti minun on aina asetettava jokin selkeä tavoite, jotta saan vielä ylimääräisen vaihteen hommiini. Työelämässä on vaikeampi asettaa konkreettisia tavoitteita samalla tavoin kuin urheilussa, joten toteutan tätä puolta sitten sportissa.

Ratikka. Ei metro eikä juna, tämä savolaisille heimoveljille tiedoksi.

tiistai 10. joulukuuta 2013

10. luukku

Kumma päivä. Ensin aamulla piti laittaa pitkikset (eli kalsarit) ja iltapäivällä ne sai laittaa kassiin. Siis kotiin lähtiessä, ei että olisin yhtä äkkiä alkanut niitä repimään jalastani ja taittelemaan laukkuuni. No sitten pyrytti lunta ja nyt taitaa sataa vettä. Eli koko skaalan läpi kuljettiin tänään.

Päivän treeni oli 30min "jumppa", sillä pidin lepopäivää treenistä ja tein poikkeuksellisesti hieman pidemmän työpäivän. Loppuviikosta tapahtuu paljon erityisiä asioita, voin luvata, että tulette yllättymään monella tapaa vielä! :D

Työhuoneeseeni leviää mausteinen tuoksu aamuisin.

Olen joutunut menemään bussilla töihin, sillä maasturissani ei vielä ole nastarenkaita. Huomenna sekin asia korjaantuu ja pääsen taas kisaamaan työmatkatempossa. Lisäksi voin ilokseni kertoa, että uinnissa alkaa ote taas löytymään, joten ehkäpä sekin alkaa pian kulkemaan! Tulisi vielä tiimiuikkari, mitkä tilattiin yhdessä Maijan kanssa. Ovat nimittäin hyvät!

maanantai 9. joulukuuta 2013

9. luukku

Maanantai on täällä taas! Tai ainakin vielä vajaat kolme tuntia siitä. Olen niitä ihmisiä, jotka pääsevät aina sanomaan, että minua ei ikinä palella tai että minulla harvoin on kylmä, mutta tänään oli kylymä! Johtuen hyvin pitkälti siitä, että minulla oli liian vähän päällä... Kyllä olisi pitänyt olla pitkätkalsarit, kun miinusasteita oli 12.

Töiden jälkeen suuntasin askeleeni uimahallille, jossa kauhoin 40min ja 1500m. Tämä oli uinti+sali -treenin uintiosuus. Salin suoritin jo lauantaina. Monimutkaista vai? Ei suinkaan! Sali piti jättää välistä, koska jalat eivät olleet vielä toipuneet viikonlopun voimailusta ja yltiöpäisestä hiihdosta.

Kasvisburritot kanalla(!) ja piimää.
Onko lukijalla (en tarkoita sinua äiti) jo luukkuähky? Liikaa tekstiä ja liian vähän asiaa? Tämä vielä noin kaksi viikkoa kestävä kokeilu voi siivittää blogin päivittämisen ihan uusille urille, mutta toivottavasti lukijat eivät tänä aikana kyllästy! :D Tai no, jos kyllästyy, niin joutaa mennäkin.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku

Olipa mahtava viikonloppu! Hauskaa yhdessäoloa perheen ja ystävienkin kanssa, hyvää treeniä ja viime yönä yli yhdeksän tunnin yöunet! :D Tuntuu kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla Kuopiossa.

Tänään heti aamupalan jälkeen suuntasimme vielä Puijolle. Ensin tosin piti uusia minun suksiini pitovoide, että pertsailu olisi mahdollista.

Voitelu on kyllä noussut uudelle tasolle! ;-)

Siis jos olen ymmärtänyt oikein niin on olemassa duck face ja sparrow face, niin tässä on sitten (XC) ski face. Älykkäänä kuten aina...
Viikonlopun aikana kävin hiihtämässä kolmesti ja kerran salilla. Uimaan emme siis enää ehtineet, mutta toisaalta kun ladulle nyt pääsi, niin ehtiihän sitä kaakelia tarkastella kotonakin. Nyt vain sopii toivoa, että hiihtokelit saapuisi tänne eteläänkin. No, jos näin ei käy, niin jouluna on pari viikkoa aikaa sivakoida Kuopiossa jälleen.