maanantai 9. joulukuuta 2013

9. luukku

Maanantai on täällä taas! Tai ainakin vielä vajaat kolme tuntia siitä. Olen niitä ihmisiä, jotka pääsevät aina sanomaan, että minua ei ikinä palella tai että minulla harvoin on kylmä, mutta tänään oli kylymä! Johtuen hyvin pitkälti siitä, että minulla oli liian vähän päällä... Kyllä olisi pitänyt olla pitkätkalsarit, kun miinusasteita oli 12.

Töiden jälkeen suuntasin askeleeni uimahallille, jossa kauhoin 40min ja 1500m. Tämä oli uinti+sali -treenin uintiosuus. Salin suoritin jo lauantaina. Monimutkaista vai? Ei suinkaan! Sali piti jättää välistä, koska jalat eivät olleet vielä toipuneet viikonlopun voimailusta ja yltiöpäisestä hiihdosta.

Kasvisburritot kanalla(!) ja piimää.
Onko lukijalla (en tarkoita sinua äiti) jo luukkuähky? Liikaa tekstiä ja liian vähän asiaa? Tämä vielä noin kaksi viikkoa kestävä kokeilu voi siivittää blogin päivittämisen ihan uusille urille, mutta toivottavasti lukijat eivät tänä aikana kyllästy! :D Tai no, jos kyllästyy, niin joutaa mennäkin.

8 kommenttia:

 1. Kasvisburritot kanalla oli sen verran houkutteleva otsikko, että piti tulla kurkkaamaan sisältö :D En ole vieläkään saanut tartuttua blogihaasteeseen... Jos vaikka joululomalla olisi aikaa sepustaa enemmän.

  VastaaPoista
 2. Onneksi burritoista oli sentään kuva, vaikka resepti puuttuikin! :D

  VastaaPoista
 3. Ei ole luukkuähky. Kiva kalenteri tää on. Ja sulla on vielä pitkä matka liikaan tekstiin. Toisilla on oikeesti ongelmana, että meinaa tulla romaani jokaiseen blogipostaukseen. Ehkä pitäisi blogata siis joka päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että tällainen vähäkalorinen kalenterivaihtoehto kelpaa! Olin tuossa vähän aikaa pihalla triblogiskenestä, mutta olipa hauskaa löytää blogisi! Aika paljon samoja aiheita. Laitan heti seurantaan!

   Poista
  2. Kiva jos kelpaa! Pitäisköhän blogata taas. Oikeesti oottelen nastarenkaitani, niin saan aiheenkin.

   Poista
 4. Ei ähkyä täälläkään, päinvastoin! Kiva kun kirjoitat!

  VastaaPoista
 5. bring it on! Komppaan Pia, tiivis päivitystahti on kiva!

  Liisa/ht

  VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!