lauantai 14. joulukuuta 2013

14. luukku

Aamu alkoi kuuden jälkeen kun ei enää nukuttanut. Hipsin kahvin keittoon ja aamupalan laittoon. Maijan kanssa oli sovittu treffit Mäkelänrinteen uintikeskukseen ja kahdeksalta törötimme hallilla.

Kahdella radalla oli triathlonisteja ja me mentiin kolmannelle. Ohjelmassa oli 3km treeni joka alkaa rapsakalla 1000m alkuverralla. Sen jälkeen seuraa 400m, 300m, 200m ja 100m kiihtyvällä vauhdilla. Sitten 10x50m vaihtelevalla vauhdilla. Tämä ilottelu päättyy 500m loppuverraan. Oli hauska sattuma, että Kaukomaran pariskunta tuli aamuvuoron (eli meidän) jälkeen paikalle.

Illalla ollaa ystävien kanssa, mikä tarkoittaa hyvää ruokaa ja paljon tapahtumia, joista taaperot pitävät huolen.

Kuvissa minä aamutuimaan pysäkillä. Myyrmäen juna-asema ja Maija-fisu piparkakun kanssa.

4 kommenttia:

 1. Eikä,mäkin olin siellä heti aamusta!!!!
  Mut mä pysyttelen siellä telakkaosastolaisten radalla pois vauhdikkaampien tieltä ja tänään vesijuoksin.iltamyöhä ja aikanen aamu on mun suosikkiaikaa,eilenkin iltaysin jälkeen oli ihan oma rata,luksusta!

  liisa/ht

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei satuttu näkemään!

   Onko varustamolta kuulunut mitään, että milloin pääset pois telakalta?

   Poista
 2. Olipa kiva nähdä fisut tositoimissa. Vauhdikkaalta näytti! Mieleen jäi kyllä kummittelemaan se mainitsemasi 10x400 m treeni pitkällä radalla. Koskakohan kokeilis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näit parhaimmat palat! :-)

   Siitä vaan kokeilemaan. Ja miettimään laskuri, että matkan lisäksi muistaa toistojen määrän. Itse siirrän juomapulloa kymmenen kaakelin verran.

   Poista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!