torstai 20. maaliskuuta 2008

Show must go on!?

Rakas mieheni kirjoitti blogissaan siitä, kuinka "fiilis ja pieni jännitys alkaa nousta pari viikkoa ennen kisoja". Naurettiin jo tuolloin pari iltaa sitten, että fiilis alkaa todellakin nousta, mutta kenellä se itse asiassa nousee?

Totuushan on se, että me olemme olleet pian yhdessä jo kohta kymmenen vuotta. Todellinen high school sweethearts -tarina siis. Noh, menemättä sen enempää yksityiskohtiin, voin sanoa, että kyllähän tässä on opittu tuntemaan toista. On (onneksi) myös opittu sanomaan, kun keljuttaa (kts. Ismo Alangon eräs kappale). Se on totta, että tunnelma alkaa aina paria viikkoa aikaisemmin nousta! Keskustelujen volyymi nousee samassa suhteessa ja hermot pettää molemmilla.

Kuitenkin, kauan sitten triathlonista tuli yhteinen "harrastus ja elämäntapa". Niin myös tänään, kun lähdimme yhdessä treenaamaan Kuopio-hallille. Siinä yhteydessä otin myös valokuvia Teemusta erääseen julkaisuun, joka ilmestyy piakkoin. Kamerahan tuli ensiksi viritellä ja tuloksena hehkeä kuva minusta (totinen ilme on seurausta tämän päivän saksankielisestä luennosta):Hyviä lomapäiviä kaikille! :D

maanantai 17. maaliskuuta 2008

"Ai mitäkö että..."

Viikonloppuna olin maalla ja ohjelmaan kuului pääasiassa syömistä, retkeilyä ja pilkkimistä. Samaan aikaan toisaalla Teemu vastasi tämän perheen urheilusuorituksista, mutta itse hankin kuitenkin "leivän pöytään" ahvenilla, joista tänään teinkin makoisan kalakeiton! Muuten päivän ohjelmassa oli fysioterapiaa, hierontaa, pyöräilyä sekä vesijuoksua. Huomenna on Haastattelu- ja tekstiaineistojen analyysi -kurssin luentotentti... Eli soveltamista luvassa.

Tämän illan elokuvana Maikkarilta tulee I, Robot. Mielenkiintoinen ajatus tulevaisuudesta. Tuntuu kuitenkin vielä melko kaukaiselta, sillä ainut esimerkiksi äänikäynnistyksellä toimivat asiat itselläni ovat kännykän muutamat toiminnot. Niitäkään en oikeastaan osaa käyttää... Tänään(kin) saatiin mielenkiintoinen keskustelu Teemun kanssa aikaiseksi, kun luonnontieteilijä yritti selostaa tenttiään yhteiskuntatieteilijälle. Ai mikä jakojäännös? Eli jo ihan perusasiat ovat minulla ns. pielessä. Saati sitten puhe esimerkiksi sulautetuista järjestelmistä... Joka tapauksessa pienimuotoinen kina saatiin aikaiseksi, tosin aihekin taisi keretä vaihtua! :D