maanantai 27. huhtikuuta 2009

Lätkän MM-kisat

Joka vuotinen jääkiekon MM-kisapostaus on jäänyt nyt viime tippaan. Mutta edellisvuosien tapaan sisältö on sama. Mahdollisimman monet pelit pyrin katsomaan ja muitakin kuin Suomen pelejä. Itse asiassa, meillähän tunnelma on kuin tässä SM-liiga mainoksessa! :D

Veikkasin töissä, missä muuten on urheilua seuraavia (siten siis valistuneita) ihmisiä, että lopputulos tulisi olemaan 1. Canada, 2. Venäjä, 3. Tsekki ja 4. Suomi. Ei minulla Suomen menestystä vastaankaan mitään ole, mutta olen realisti. Lupaan kuitenkin maalata siniristilipun naamaani (jälleen), jos vuoden -95 "temppu" uusitaan.

Melkein yhtä jännittävää on seurata sitä, pysyykö Apen korvanapit korvissa. Viime vuonna asian kanssa oli jotain probleemia.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Terve vaan!

Tänään oli sunnuntaiseen tapaan pitkän pyörälenkin vuoro ja päälle tietenkin juoksua. Aurinko porotti heti aamusta ja nyt arveluttaa vain se, että kuinka kirjava naamani on huomenna. Toinen asia, mitä lenkillä mietin, oli "ikuinen" kysymys siitä, että miksi pyöräilijät eivät tervehdi/tervehtii muita pyöräilijöitä. Asiaa on vuosia puitu mm. Fillari lehden-foorumilla. Muistelen, että Teemu on asiasta joskus blogissaan myöskin raportoinut. Empiirinen aineistoni tältä päivältä kertoo, että neljä trikooverhoiltua pyörähirmua yhdestätoista vastasi tervehdykseeni ja loput katsoivat oudosti! :D Onneksi kuitenkin nuo neljä tervehtivät sitäkin reippaammin. Eihän se nyt ole kauhean iso asia, mutta minusta on mukavaa morjenstella vastaantulijoita.

Ensi viikosta taitaa tulla hieman kevyempi viikko, sillä torstaista lauantaihin olen Lappeenrannassa ja sunnuntaina on Triathlonliiton hallituksen kokous. Tämän viikon treenit menivät seuraavasti:

Maanantai: kuntosali 50'
Tiistai: lepo
Keskiviikko: salibandy 60' + kuntopiiri 30'
Torstai: pyörä (trainer) 45' + juoksu 25' (sillä muuttoauto kurvasi pihaan)
Perjantai: juoksu 50'
Lauantai: ap juoksu 30' & ip uinti 90'
Sunnuntai: pyörä 3h 5min + juoksu 25'

Yhteensä: 10 tuntia