tiistai 22. heinäkuuta 2008

Uusia triathlonisteja ja selityksiä

Kuopio Triathlon saatiin vedettyä läpi aivan loistavassa säässä ja yleisöäkin oli paikalla mukavasti läpi koko päivän. Perjantaina oli Teemun pitämä triathlonkoulu lapsille, mikä olikin houkuttanut paikalle mukavan joukon eri ikäisiä triathlonistinalkuja. Lapset kuuntelivat tarkkaavaisesti ja niin päästiin harjoittelemaan vaihtoja ja kolmen lajin suorittamista. Näytti siltä, että sekä lapset että Teemu tykkäsivät.

Belgiaan suunnataan ensi viikolla. Antwerp Ironman 70.3 kisataan sunnuntaina 3.8.2008. Erikoislisää tähän kisaan tuo ystävämme Juan, joka osallistuu nyt toista kertaa triathlonkilpailuun. Ensimmäinen kerta oli vuosi sitten Joroisilla pikamatkan muodossa. Nyt tämä Puolassa asuva espanjalainen TJ aikoo suoriutua urakastaan alle 5,5 tunnissa. Ehdoteltiin kyllä hänelle tuota CEO Challenges -malliakin, jos vaikka Havaijille mieli joskus tekisi! Juan on joka tapauksessa yksi niistä, joka on saanut pahan TRIkärpäsen pureman. Ja tunnetusti siihenhän ei tehoa mikään lääke.

Rakas mieheni oli lainannut minua blogissaan, mutta ehkä hieman ajatukseni unohtaen... Kannustin(!) kyllä juoksun kasaan saamisen kanssa, mutta selittelyä en harrasta! :D

Viikonkysymys: Miksi pyörä pitää tuoda sisälle, kun lenkin aikana on satanut vettä ja rapaa lentänyt siten, että runko on kuoruttunut kyseisten aineosien sekoituksella? Vastaukset kommenttiosastolle! Auta TRIvaimoa ymmärtämään!