maanantai 7. huhtikuuta 2014

Voita itsesi -kirjan arvonta suoritettu

Olipa mukava lukea erilaisia kertomuksia siitä, kuinka blogiini on päädytty. Osa lukijoista oli hyviäkin ystäviä, osa ihan uutukaisia. Arvonnan voitti Kirsi, joka eksyi (vai pitäisikö sanoa löysi) blogiini arvonnan tiimoilta. Tervetuloa ja onneksi olkoon! Arvonnan suoritin random.orgin avulla.

Laitatko Kirsi minulle sähköpostitse (etunimi.sukunimi@gmail.com, etu- ja sukunimeni näet esim. blogin osoitteesta) yhteystietosi, niin laitan kirjan tulemaan.

Kuvituskuvana kuva täsmälleen kolmen vuoden takaa. Näihin maisemiin palaan vajaan parin viikon päästä uudestaan leireilemään.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Juoksuviikonloppu

Viikonloppu kului remontti- ja juoksutunnelmissa. Kaksi viikkoa sitten aloitimme isäni avustuksella "pienen pintaremontin" ja nyt viimeistelimme sen. Seiniä tasoitettiin ja maalattiin sekä listoja laitettiin. Meidän panoksemme oli lähinnä olla assistenttina, ainakin sen jälkeen kun isäni oli nähnyt mitä olimme aikaisemmin saaneet aikaan. :D

Remontin seurauksena piti rukata lauantain aikataulua ja lähdin juoksemaan. Lenkin pituudeksi tuli 1h20min (n. 13km), joten aika rauhakseen (maali)höyryjä päästelin. Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä polkemaan aamuvuorossa pyörällä, mutta ulkona satoi vettä ja lämpöasteita ole kolme. Oli aikamoinen myllerrys päässäni, kun +3h pyöräilyn sijasta piti lähteä juoksemaan pitkää lenkkiä. Kiersin Pitkäjärven ajassa 1h50min (n. 17km), joten tulipahan sekin tehtyä. Tällä hetkellä vähän hirvittää huomisaamun 0700 alkava uintitreeni...

Uusi kypärä on vihreä ja violetti.
Uusi pakka on 12-27
Kevät tuli ja lumi suli, joten paketteja on ropissut postissa tasaisesti. Kahden viikon päästä ollaan Espanjassa ja tähän aikaan on ensimmäinen pyörälenkki (toivottavasti) ohi. Tulevaan kauteen on hyvä valmistautua uudella takapakalla ja kypärällä (uusilla juoksukengillä, uikkarilla, juoksupaidalla, t-paidalla, pumpulla, pullotelineillä...)

Vielä on muutama tunti aikaa osallistua arvontaan, joten hop hop! :)