sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tärähtänyttä!?

Sadetta toivottiin viime kirjoituksessa sekä sen kommenteissa ja sitä myös saatiin. Kevät on jo ihan mahdottoman pitkällä ja Kisaan ei ole enää aikaa kuin vajaat kolme kuukautta! Talvi hujahtikin nopsaan töiden ja harjoittelun iloisessa sekamelskassa. 

Aina silloin tällöin tuntuu, että olen huono ystävä/sukulainen ja/tai perheenjäsen, kun aikaa tavata ja kyläillä ei vain ole tarpeeksi. Tämä ajatushan on täysin omani eikä kenenkään kertomaa. Luulen, että tälläisen tavoitteen vaatima (tietynlainen) itsekkyys on minulle tässä laajuudessaan melko vierasta. Kotona on luonnollisesti toisin, kun tavoitteen asettamat vaatimukset ovat enemmän kuin hyvin tiedossa ja tiedän, että toinenkin ymmärtää sen. Kyllähän sitä moni katsoo vinoon, kun kuulee, että työssäkäyvä ihminen harjoittelee kahden viikon "etelänmatkalla" yli 40 tuntia eikä tee muuta ja nomaali viikollakin herää 5.30 mennäkseen uimaan. Tämän jälkeen kun kysyttäessä kerron, että sijoitustavoite on noin 1500-2000 välillä /(ei hajuakaan), niin vähemmästäkin pidetään tärähtäneenä! :) Tämä asia lienee helpompi ymmärtää ammattilaisen kohdalla, age grouperilla asia on vähän toinen.

Pääsiäinen toi oivan mahdollisuuden tehdä kovia juoksutreenejä ja niitä sitten tehtiinkin. Keskiviikkona kävin hierojalla Espoon Urheiluhierontakeskuksessa, jossa operoitiin jalat. Muutama jäykempi kohta löytyikin. Olin aamulla käynyt hammaslääkärissä, joten aloitin päivän ja lopetin sen samalla, pöllämystyneellä tunteella.


Viikon treenit:


Maanantai: juoksu 1h15min, 11km
Tiistai: pyörä (sis. 2 x 15min täydet tuumat) 1h10min, 25,4km
Keskiviikko: hieronta 60min
Torstai: juoksu (sis. 3 x mäkiveto = Malminkartanon jätemäki) 1h15min, 10km
Perjantai: pyörä 2h, 42km
Lauantai: juoksu 2h5min, 19km
Sunnuntai: pyörä 3h, 61,9km


Total: n. 11h