torstai 30. toukokuuta 2013

2 päivää

Tänään kävin pehmittämässä lihaa ja käynnistämässä rasva-aineenvaihduntaa pyörälenkillä. Lisäksi vetäisin maltoa vielä tänään. Nyt vatsakin kesti sen... :-)

Huomenna suunnataan maratonristeilylle koko perhe, vahvistettuna appiukolla, joka on kilpakumppanini taistossa. Saas nähdä, kumpi juoksee kovempaa!

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

3 päivää

Tänään ja huomenna on ohjelmistossa tankkausta. Tankatessani viimeksi ironmanille join liian jämäkkää maltoseosta ja vatsa meni aivan sekaisin. Ei kiva, varsinkin kun piti matkustaa ja lisäksi hermoilla  tankkauksen puutetta. Onneksi Teemu oli itse rauhallisuus (kuten aina) ja osti minulle 500g lakupussin kentältä ja käski pistää ääntä kohti.

Se sujui ja toivottavasti tämäkin. Illalla 45min hissuttelua.

tiistai 28. toukokuuta 2013

4 päivää

Tänään ohjelmassa oli lepoa. Tai miten sen nyt ottaa,  sillä heiluin Irongirlin kanssa Kuusijärvellä yli neljä tuntia. Teemu ajoi kaksi tuntia kovaa ennen HelTri-Cupin rykäsyä... Kiva alkuverra.

Kivaahan siellä oli aurinkoisessa ja lämpimässä säässä tavata ystäviä ja seurata tietenkin kisaa. Monet tsempit sain Tukholmaan mukaani, mikä kyllä todella lämmitti sydäntä (ja mieltä). :-)

Kuvassa rykäsyn voittaja. Koville taisi ottaa tuo alkuverra...

maanantai 27. toukokuuta 2013

5 päivää

Tänään oli viimeinen kovempi reeni ennen maratoonia. Juoksin Myyrmäen urheilukentälle ja tein 10x200m vedot. Vauhti oli 50-45 sekunnin väliin. Kentälle tuli paikallinen urheilukoulu eikä iso sakki lapsia ja nuoria pystyneet(!) pitämään yhtäkään rataa auki, joten jouduin itse väistelyhommiin.

Nyt on Decathlonista ostetut "kompressiosäärystimet" jalassa, koska ne näyttävät hyvälle. :-) Vuosia kaapista on löytynyt kompressiosukkia -säärystimiä, mutta enpä oikein tiedä niiden tehosta. Mutta hyvälle niitä tuntuu käyttää treenin jälkeen ja matkustaessa. Treenatessa ne saavat jalat tuntumaan jotenkin tahmeilta, joten tositoimissa en niitä itse käytä.

Kisaviikko: Lähtölaskenta alkaa

Kuten monesti aiemminkin, aion kirjoittaa päivittäin ennen maratoonia. Lauantaina juostaan Tukholmassa (toivottavasti) reilut 42km.

Eilen ajettiin n. 3h rento pyörälenkki. Yleensä ei ole mahdollista (lue: halua) ottaa kuvia lenkillä, mutta nyt maltettiin ottaa niitäkin! Kuvassa kunnon hönöt. Molemmilla hymy kohtuu herkässä.