perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kengät kuntoon

Kesän juoksutapahtumat lähestyvät ja olen jo vähän aikaa huolehtinut uusien juoksukenkien puutteesta. Pari viime vuotta olen juossut Asicsin Sky Speedeillä, mutta olin avoin muillekin vaihtoehdoille.

Tänään asia korjaantui sillä kahden tunnin juoksun jälkeen suuntasimme Teemun yhteistyökumppanin, Fortesportin pakeille. Liike on Kuopiossa.

Juoksumatto teki hyvää 2h juoksun jälkeen...
Ei ihan lättäjalka!
Liikkeessä yrittäjä, Tuovisen Aki (ääni useiden urheilutapahtumien fiiliksenluojana), katsoi jalkojani ensin tarkemmin. Kuvassa olevalla levyllä nähtiin jalanjäljestä pientä holvin laskeumaa, muttei kuitenkaan lättäjalkaa. Lisäksi tein muutaman toiminnallisen testin.

Mizunot.
Päädyimme Mizunon Wave Elixir 8 W:hin. Kengässä ei ole tukea, vaan se ohjaa askelta sallien luonnollisen liikkeen. Sain testata kenkää juoksumatolla.

Kuvausassistenttikin tykkäsi paljasjalkailusta.

Jotta jalat saadaan takaisin ruotuun, niin vapaa-ajalle ja lyhyille lenkeille laitan jatkossa Inov-8 Bare-X Lite 180 -barefootit.

Molemmat kengät tuntuivat oikein hyviltä jaloissa samoin tein. Mukavaa oli saada myös hyvää palvelua. Harmi, ettei aika riittänyt Sailfishin sovittamiseen... :-D

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

+8h treeniviikko

Olipa hieno ja monipuolinen treeniviikko! Teemukin teki harjoitusohjelman HCR:ään saakka ja innostuskin nousi aivan uudelle tasolle. Kun kerta hehkutin viikkoa, niin laitanpa sen ihan tähän ylös:
  • ma: salibandy sähly 60min
  • ti: juoksu 60min, 9km
  • ke: suunnistus 62min, 7,6km 
  • to: ap vauvajumppa 60min, ip kahvakuula 12min
  • pe: juoksu 56min, 9km
  • la: traineri 60min
  • su: juoksu 120min, 17km 
total: 8,2 tuntia ja juoksua 42km

Ihan mahdottoman hyvä mieli tästä viikosta. Ensi viikolla saan maastopyörän lainaan. Sitä pitäisi siten mankeloida ennen multisporttailua.


Irongirl tutustuu pyöräreitteihin iskän kanssa.