lauantai 21. joulukuuta 2013

21. luukku

Tänään tehtiin ensimmäinen jouluajelu, suuntana Kuopio. Aika pitkä tuo matka tänne on, varsinkin jos ja kun metrinmittamme saa näkkileipäkohtauksen loppumatkasta... En voi häntä syyttää siitä.

Vaikka olimme hyvissä ajoin perillä, pääsimme hiihtämään myöhään. Olimme ladulla klo 20.50 eikä siinä enää mitään erikoisia treenejä tehdä. Eikä se haitannut, koska hyvä ottaa vielä rauhakseen. 45min tuli kuitenkin täyteen.

Koska kirjoitan puhelimella, niin kaikki on ihan keturallaan tässä postauksessa, mutta ei anneta sen häiritä! Toisessa kuvassa hurautamme Joroisten ohi ja toisessa tajuan, että olemme lähdössä yötä vasten hiihtämään...

perjantai 20. joulukuuta 2013

20. luukku

Viimeinen työpäivä ennen lomaa on ohi! Ja nyt lomaillaan pari viikkoa, treenataan ja ollaan heimokansan keskuudessa. Harmittavasti tämä minua hieman häirinnyt pikkulenssu on vieläkin osittain päällä ja kävin vain hieman juosta tassuttelemassa ja tein päälle core-reeniä. Kuopioon pitää ottaa mukaan vesisukset ja maastopyörä. Lisäksi tietenkin uikkarit, juoksukamat ja salivehkeet. Uusi harjoitusohjelmakin on muodostumassa Teemun päässä, joten siitä lisää virtaa treeneihin!

Tänään töiden jälkeen menimme koko porukalla syömään, hakemaan minun uusia silmälaseja ja tekemään muutaman lahjaostoksen. Oli kyllä hauskaa pyöriä kauppakeskuksessa oikein koko perheen voimin. Sitä tulee nimittäin tosi vähän tehtyä ja silloinhan se kivaa onkin, kun ei koko ajan ramppaa. Toki asiaankuuluvat mahalleen heittäytymiset tuli muutaman kerran, kun jotain hyvin vaarallista ei saa tehdä, mutta pääsääntöisesti seurueemme oli varsin iloinen. Mahalleen heittäytyi meistä pienin, ei edelleenkään kumpikaan meistä isommista.

Ennen juoksulle lähtöä kuva uusista laseista.
Irongirl on perinyt tukkansa minulta. Ihme takatöyhtis! Tässä kurkataan kaloja, jotka ovat aika kova juttu.
Juuri tällaisen viestin haluaa lukea hoitopaikan ovesta...

torstai 19. joulukuuta 2013

19. luukku

Harmittavasti on kurkkuni ollut muutaman päivän vähän kipeä, joten vähän rennommin on pitänyt ottaa. Eilisestä työmatkatemposta ei tässä yhteydessä puhuta.

Tänään iltapäivällä piti olla kärppänä, sillä Helsinki Triathlonin kevään 2014 uintivuorot aukesivat ilmoittautumisia varten. Polemiikkia syntyi jo etukäteen, mutta itse pääsin maanantaisin klo 7-8.30 treenaavaan porukkaan. Totesin jo Twitterissä ja FB:ssä, että tästä ilmoittautumisesta on tullut triathlonin neljäs laji. Täytyy osata vaikka mitkä kiemurat ja kellonajat, että on ylipäätänsä mahdollista päästä harjoituksiin saati kisoihin. 

Joulusiivoukset on tehty, vaikka ei edes olla täällä jouluna. Mutta pittäähän se tehdä! :D

Irongirl pötköttää vieressäni ennen yöunia, Näyttää siltä, että pääsen taas leikkimään kampaajaa... Jaiks!

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

18. luukku

Aamuinen työmatkatempo tarjosikin kunnon jännitysnäytelmän. Melko heti liikkeelle lähdettyäni meni ohitseni nainen. Seuraavissa liikennevaloissa huomasin, että olin pannut samanlaisen pyörän merkille aikaisemmin firmamme pyörätelineessä. Päätin ottaa asiasta selvää. Mutta tällä kuskilla olikin ihan kunnon vauhti päällä ja sain jurnuttaa ihan tosissaan, että pysyin perässä. Ennätysvauhdissa olin jo työpaikan kulmilla, mutta viimeisissä valoissa minulle tuli punaiset ja "kilpasisko" pääsi livahtamaan. Ja kyllä, se pyörä odotti minua työpaikan edessä. Tunsin itseni niin aikuiseksi, kun alan kisaamaan tuntemattomien ihmisten kanssa 7.30 arkiaamuna... :D

Mitä, toinen sija työmatkatempossa!? Ennenkuulumatonta!

Kisaamisen jälkeen oli vain kohtuullista, että teepussi tarjoili tällaista viisautta. 
En vain mahda itselleni mitään. Jos on mahdollista ottaa vaikkakin yksipuolinen ja mielikuvituksellinen kisa, olen valmiina. Vanha partiolainen, aina valmiina... :)

Joululahja lämmittää aina mieltä.

tiistai 17. joulukuuta 2013

17. luukku

Tänään tuli ensimmäinen päivä, jolloin tämä joulukalenteri meinasi jäädä tekemättä, mutta pystyin venymään. Kaikenlaista pientä askaretta on koti pullollaan ja jos ei muuta, niin sitten ruoan laittamista.

Tänään syötiin mm. papuja (kts. kuva).

Huomenna taas paremmilla eväillä... :-)

maanantai 16. joulukuuta 2013

16. luukku

Ja niin alkoi viimeinen viikko ennen joululomaa. Oli aika tylsää, kun yhdessä yössä kaikki lumi ja jää suli pois. Sainpa jurnuttaa nastarenkailla... Toivottavasti talvi pian tulisi, ihan jäädäkseen.

Töiden jälkeen ajoin tekemään uinti + sali -treeniä. Jaamme Teemun kanssa aamu- ja iltavuoroja, jotka mahdollistaa arkitreenit ja tasapainoisen arjen kotona. Myös Irongirlin nukkumaan mentyä on hyvä tehdä pienempi treeni.

Kuvassa päivän treenit.

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

15. luukku

Eilen oli todella hauska ilta ystävien kanssa. Olen onnekas, kun olen saanut täällä etelässä uusia ystäviä näiden viiden vuoden aikana. Tarkoitan sellaisia ystävyyssuhteita, joita ei niin vaan "tehdä". Vaikka oli kuinka hauskaa, niin valvomisella oli seurauksena.

Silloin tällöin saan seurakseni huonounisen yön. Siihen näyttäisi vaikuttavan normaalirytmistä poikkeava valvominen. Kuulostaa hassulta, mutta näin se on. Kun valvon liian pitkään, en nuku kunnolla. :-) En ota tästä stressiä, sen verta vähän tällaisia öitä on.

Mutta tänään nukuin Irongirlin kanssa päiväunet ja lähdin vasta sen jälkeen ajamaan maastopyörällä. Ensi kertaa käytössä oli Schwalben Ice Spikerit (kuvassa) ja kyllä oli pitoa! Tämä oli 1,5h tutustumislenkki, mutta kyllä se heti tuntui oikealta.

Enää ensi viikko töitä ja sitten on loma!