perjantai 18. huhtikuuta 2008

Pölinää

On ollut aivan mahtavat ilmat, auringon paistettakin! Viime tiistaina juoksin ensimmäisen kerran loukkaantumisen jälkeen, tuloksena 6,1 km ja aikaa kului huimat 46 minuuttia! Mutta(!), pystyin juoksemaan tasaisesti ja polvessa ei tuntunut kipua. Sykkeet kyllä pomppasi kattoon, eli niitä kuuluisia juoksulihaksia ei ole kyllä harjoitettu reiluun viiteen kuukauteen!

Yksi joka keväinen riemun aihe on jälleen täällä, katupöly. Hampaissa narskuu ja silmät kutisevat. Astmaatikolle asia on kuitenkin ikävä ja rajoittaa juoksemisen riemua. Eilen tein 2 km uintitreenin ja tiistain juoksulenkin vaikutukset tuntuivat vieläkin.

1,5 tunnin päästä startataan kohti Tukholmaa 14 pelaajan voimin. Hankimme "yhdistäväksi rekvisiitaksi" kukkaleit jokaiselle, eli jos semmoinen porukka tulee vastaan, niin tervetuloa moikkaamaan! Kaislahameet jätimme kotia.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

maanantai 14. huhtikuuta 2008

När går nästa bus till Slussen?

Tänään loppui polven fysioterapia. Prosessi ei todellakaan ollut ilmainen ja opiskelijaa tuo kirpaisi oikein erityisesti. Kuitenkin, kun vaakakupissa on oma liikuntakyky ja tavoitteena muukin kuin kävely, niin rahallinen panostus ei tunnu enää lainkaan niin pahalta. Parissa kuukaudessa tilanne muuttui aivan radikaalisti ja liikeradat on taas palautuneet ja voiman hankinta on hyvässä vauhdissa.

Viime yönä heräsin katsastamaan Arizona Ironmanin tulokset. Ja lopputulos ei ollut aivan selvillä vielä silloin, mutta iloksemme saimme viestin valtameren takaa, että Tiina on saanut paikan Havaijille! Kisastudio oli meillä pystyssä jo heti alusta alkaen ja sivuja päiviteltiin tiukkaan tahtiin! :D

Otsikko liittyy siihen, että perjantaina minulla on suuntana Tukholma ja Globen. Lause liittyy ko. kielen opiskeluun, ja on osalle varmasti tuttu. Teemu puolestaan suuntaa viikon leirille etelään.