torstai 12. helmikuuta 2009

Hyvässä vauhdissa x 2

Treeni on hyvässä vauhdissa ja hauskaa on ollut. Uima-altaassa polskuttelu tuntuu rennolta, ja yritän olla välittämättä tekniikkavirheistä aina silloin tällöin, jotta voisin nauttia pelkästä uimisen riemustakin! Aina silloin tällöin (no, nykyään aika paljon) mietin puolimatkan kisan kulkua ja omaa mahdollista fiilistä kisan eri vaiheissa. Uinti on viime vuonna ollut aika hulluissa olosuhteissa (veden lämpötila +15 astetta ja kova aallokko), pyörä ei tule olemaan kauhean mäkinen ja juoksu on kahtena kierroksena joen kahtapuolta. Kääntöpaikka on aivan maalin edessä.

Toinen asia, mikä on hyvässä vauhdissa, on gradu. Tänään pidettiin kahden tunnin palaveri ja tultiin siihen tulokseen, että näiden parannusten jälkeen työ alkaa olla paketissa. Aika pitkä prosessi on kyllä takana ja tämä ns. viimeinen vaihe on ollut kyllä se työläin, ainakin ajatuksen tasolla. Ensi kuussa loppuu opiskelijaelämä ja toivottavasti työnhaku tuottaa pian tuloksia. Jos on hyviä ehdotuksia, niin niitä otetaan vastaan! ;D

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Kohti uusia seikkailuja


Melkoinen viikko on takana ja se huipentui suhteellisen pitkään päivään triathlonliiton hallituksen kokoontuessa tänään Pajulahdessa, mutta mikäs siinä hyvässä seurassa!

Koska minut on "vihdoin" hyväksytty triathlonblogien kategoriaan (esim. täällä), niin laitanpa tämän totutteluviikon harjoittelun seuraavaksi:

maanantai: spinning
tiistai aamupäivä: uinti + iltapäivä: juoksu

keskiviikko: uinti
torstai: lepo
perjantai aamupäivä: pyörä + iltapäivä: uinti + vesijuoksu
lauantai: hiihto
sunnuntai: lepo

=YHTEENSÄ 8h


Ihan mukava viikko kuukauden sairastelun jälkeen. Ja mikä parasta, flunssa on vihdoin selätetty! Seuraavaksi vielä muutama kuva Havaijin reissulta vuodelta 2007: