maanantai 24. tammikuuta 2011

Läpipääsy

Ei ollut bakteereja tai muita vastuksia, joten treenin sai aloittaa heti. Tämä sopi minulle aivan mainiosti. Viime viikosta tulikin pitkästä aikaa todella hyvä ja ehjä treeniviikko, jossa treenit olivat laadukkaita ja hommat sujui. Viikko oli myös "tutustumisviikko" uuteen harjoitusohjelmaan. Täytyy sanoa, että Teemu on kyllä onnistunut täydellisesti suunnittelussaan ja huomioon on otettu minun arki ja muut erikoistarpeet (mm. polvi jne.). Tarkoitushan on päästä IRONMAN läpi siten, ettei mikään paikka hajoa ja matkanteko olisi mahdollisimman mukavaa. Tämä onkin hauskaa, sillä itse olen seurannut vuosia valmistautumista ja harjoittelua, joka tähtää kisan voittamiseen. Nyt olen itse siinä tilanteessa, että haen taloudellisuutta ja mukavuutta lajeihin.

Tuo läpipääsy on muuten taas yksi niistä asioista, joita "ympäristö" ei aina ymmärrä. Harjoittelet XX tuntia viikossa, syöt avaruuspulvereita ja laitat kaiken ylimääräisen rahan varusteisiin, ilmoittautumismaksuihin, hotelleihin sekä lentoihin ja silti sinun sijoitus tulee olemaan +1500! :-) Siis tälle faktalle nauretaan ihan oikeasti päin naamaa! Hillitöntä.

Liekö mikä iskenyt, mutta olen löytänyt itsestäni myös aivan uusia puolia. Lauantaina juhlimme hyvän ystävämme 30 ikävuotta ja kun kello tuli 01, niin muutuin kurpitsaksi aloin ehdottelemaan kotiinlähtöä, jotta seuraavana päivänä ehtii ajamaan kunnon CC-lenkin! Say what!? ;-) Kohtahan tässä muuttuu kunnon ihmiseksi! Salaattikin alkaa varmasti pian maistumaan ja alan käydä nukkumaan yhdeksältä... 

CC-lenkillä Kuopiossa. Hitsi, kun välillä on niin vaikeaa!

Maanantai: pyörä (trainer) 45min (sis. yhden jalan pyörityksiä) + kuntopiiri 15min
Tiistai: uinti 3,1K / 1h 25min
Keskiviikko: lepo
Torstai: kuntosali 60min
Perjantai: uinti 1,3 / K 45min
Lauantai: juoksu (sis. 3x10' yli kisavauhdin) 8km / 60min
Sunnuntai: pyörä (CC) 22km / 2h


Yhteensä noin 7h