perjantai 18. tammikuuta 2008

Ennen ja jälkeen polvivamman

Huomenna tapaan fysioterapeuttini, joka jo lupasi kovia aikoja. En malta odottaa, että polven kuntoutuksessa tapahtuu jotakin edistystä ja treenaamisen aloittaminen olisi taas askeleen lähempänä. Rauhallisesti täytyy edetä ja välttää liiallisen innokkuuden mahdollistama vamman uusiutuminen. Tarpeeksi monta tarinaa olen asiasta kuullut, että vähemmästäkin tajuaa ottaa opikseen. Eilen oli junnuvalmentajakoulutus, mutta siihenkin ryhtyminen edellyttää jalan paranemista. Tuntuu, että on aika ennen ja/tai jälkeen polvivamman.

Tänäkin päivänä oli jalot suunnitelmat tehdä gradua, mutta voiton vei kalakukon leipominen. Vierailulla pistäytyi myös ADT:n testaaja, mutta luonnollisesti Teemu hoiti sen puolen! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille, ainaiselta tuntuvasta (polvi)valituksesta huolimatta! ;D

tiistai 15. tammikuuta 2008

Pojasta polvi paranee...

...vai mitenkä se oli? Jos kuitenkin koetetaan ensin pelkästään fysioterapiaa! :) Polvi on siis paranemisvaiheessa ja edessä kuukauden fysioterapia. Noh, hyvä uutinen joka tapauksessa, että polvea ei tarvitse operoida ja mikään ei viittaa minkään olevan rikki tai muutenkaan kehnosti. Lisäksi hankin tällaisen patellatuen, väriltään sininen. Pysyy lumpiokin paikallaan seuraavalla kerralla.

Tunnetustihan oma urheiluvakuutukseni ei korvaa tukea eikä terapiaa, joten pientä puljaamista tuo jatko nyt aiheuttaa. Mutta hätä keinot keksii ja ei kai tässä varsinaisesti mikään hätä olekaan. Illalla ohjelmassa joukkuueemme harjoituspeli, jossa pelipaikkanani on katsomovalmentaja.

Paon 2. tuotantokausi on tilattu synttärilahjaksi muutaman viikon päästä oleviin juhliin, itselleni. Itsehän nuo lahjatkin on ostettava! ;D

Elämä jatkuu

Kaikesta huolimatta aina elämä jatkuu, vaikka se niin kuluneelta kuulostaakin. Sain valmisteltua tutkimussuunnitelmani ja huomenna sitten esittelyt...

Iltapäivällä matkani vie jälleen Mehiläiseen, jossa olisi tarkoitus saada osviittaa polven tilanteesta. Kunpa pääsisi jo treenaamaan! Olen jo haaveillut 2-3 tunnin (spinning)pyörätreenistä uimahallilla! Huomatkaa, että olen varsin realisti siitä, mitä voin alussa tehdä! En esimerkiksi ole lähdössä pitkälle juoksulenkille tai salibandykaukaloon. Hyvä minä! Tärkeintä on, että polvi hoidetaan nyt eikä tulevaisuudessa.

Teemu sai vihdoin eilen käteensä ne tradenomin paperit. Rehellisesti sanottuna en ihan loppuun asti uskonut asiaan, mutta homma hoitui. Jospa nyt hellittäisi opintojen saralla, sillä varmasti on helpompi keskittyä noihin nykyisiin opintoihin kuin olla kahden tulen/koulun välissä... Mutta aihetta myös siis juhlaan.

maanantai 14. tammikuuta 2008

Taivaalliseen soittokuntaan

Eilen oli murheellinen päivä, sillä ukkini kuoli. Lähdimme isäni, joka on ainoa lapsi, kanssa heti ajamaan "maalle" mummoni luokse. Ukki oli kyllä pitkään sairastellut, mutta kyllähän tuo pääsee aina yllättämään, vaikka siihen olisi olevinaan jo valmistautunut.

Olen surullinen, mutta erityisesti mummoni puolesta. Pari kesää sitten vietimme heidän 50-vuotishääpäiväänsä.