lauantai 23. heinäkuuta 2011

IRONMAN Frankfurt 2011 edessä - kisaajasta huoltajaksi

Huomenna kisataan taas, mutta onneksi siitä huolehtii Teemu. Kesälomani kolmas viikonloppu vietetään kotoisasti (Zurichin ja Joroisten jälkeen) triathlonin parissa, legendaarisen Frankfurtin kisan muodossa. 

Kuhinaa riittää ja expossa olivat edustettuina kaikki triathloniin liittyvät merkit ja tarvikkeet, joita vain kuvitella saattaa! Huoltajan roolissa suoritin muutamia ostoksia, kuten geelejä, urheilujuomaa ja kaasupatruunoita, samalla ihmetellen tavaran määrää. Mitään "turhia" ostoksia en (vielä) kuitenkaan ratkennut tekemään tuolla reissulla.

Olemme myös törmäilleet suomalaisiin ja pitkästä aikaa osallistuimme perjantaina pidettyyn pasta partyyn, jossa myös oli todella hyvä fiilis! Partyssä esiteltiin myös vuonna 1978 pidettyyn ensimmäiseen Ironmaniin osallistunut Dave Orlowski, joka oli erittäin hauska kaveri ja kertoi hauskoja tarinoita tuosta kisasta.

Huomisen kisaa voi seurata seuraavilla tavoilla (nyt äiti sitten tarkkana, kun viimeksi ei onnistunut :D):

"Athlete Tracker" löytyy täältä!  Siihen voi syöttää kätevästi numeron 38 ja nähdä Teemun kisan edistymistä osuus- ja osa-aikojen perusteella. Jälleen muistutan siitä, että välillä seuranta saattaa tökätä ja ajat eivät päivity silloin hyvään toviin. Tässä tilanteessa ei paniikkia, vaan kärsivällisyyttä! :D

Tänne tulee live-seurantaa, eli kirjoituksia, videoita ja kuvia.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Finntriathlon 2011 - Kuvia, paljon kuvia

Vau, olen aivan mykistynyt paristakin asiasta. Ensinnäkin, olen saanut useamaan korvavakallisen onnitteluja, joista olen hyvin iloinen ja ne piristävät varmasti koko loppukesän ajan. Niitä on sadellut niin täällä blogissa kuin Facebookissakin sekä mikä parasta, Joroisilla ihan livenä. En ole halannut ihmisiä näin paljon sitten hääpäivämme! Toinen asia on se, että osallistuin Joroisilla vaativaan katsojan kannustajan rooliin ja ilokseni sain seurata aivan mahtavia onnistumisia niin Suomen parhaimpien kuin itseään vastaan kamppailleiden toimesta. Onnittelut kaikille!
Kisat olivat aivan mahtavat. Porukkaa oli kuin pipoa, mikä tarkoitti myös sitä, että tuttuja oli välillä ihan ruuhkaksi asti. Hyväksi ruuhkaksi eikä aamuruuhkaksi. Juttua riitti kaikkien kanssa ja olipa erityisen mukavaa tavata uusia ihmisiä ja kuulla heidän kokemuksiaan ironmanista ja muista reissuista.

Otimme päivän aikana (tai Teemu otti suurimman osan) noin 1500 valokuvaa... Käypä katsomaan täältä, että joko olisit osunut linssin eteen. Aika moni osui! :D Nämä reissulasset matkaavat torstaina Frankfurtiin, jossa Teemu havittelee ennätysaikaansa Frankfurtin Ironmanissa. Neljän viikon lomallani saattuu olemaan joka viikonlopuksi triathlonkisa, johon ainakin toinen meistä osallistuu. Se on kuulkaa TRI-vuodet menossa nyt ja ruuhkavuodet oven takana odottamassa.