maanantai 29. marraskuuta 2010

Tough luck :)

Perheessämme käytiin viime kesänä keskustelu siitä, kuinka arki saadaan pyörimään sillä aikaa, kun jäsenistämme molemmat harjoittelevat IM-matkoja varten. Todettakoot, että keskustelun toinen osapuoli oli hyvinkin optimistinen ja toinen osapuoli realistinen. Nyt sitten on kuitenkin mm. Facebookissa huudeltu puhtaiden sukkien perään ja välillä jopa tiskikone on ollut tyhjentämättä. Kaaosta kohti ollaan siis menossa...

Meillähän on totuttu liian hyvälle, sillä olen jo 10 vuoden ajan pyörittänyt taloutta kuin mikäkin Martha Stewart. Olen ihaillen seurannut ns. nuoria perheitä, jotka tyylikkäästi taiteilevat leireillä siten, että lapsi tulee mukana ja molemmat vuorollaan harjoittelevat. Toki tiedän, että tämä ei ole mahdotonta, mutta vaatii halua ja suunnitelmallisuutta. Nyt siis molemmat ihmettelemme, kun kumpikaan ei ole ehtinyt käymään kaupassa, imuroinut tai pessyt pyykkiä... Mihin me vielä joudutaan!? :D

Kai nyt näin älykkäät ihmiset pärjäävät yhdessä?! (Kyllä, minulla on yhdessä kuvassa Arabian Teema-muki päässä.)
Ensi viikolla aloitan Squeezy Athletic -dieetin, josta tulen kirjoittamaan vielä enemmän ja myös raportoimaan sen vaikutuksista. Syksyn aikana olen laihtunut noin 5kg ja joulukuu on hyvä aika yrittää pudottaa vielä muutama kilo. Uskon vakaasti, että IM:n maratonosuus on sitä helpompi, mitä vähemmän minulla on "kannettavaa" mukanani.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

"Täytyy ottaa etäisyyttä, jotta voi nähdä lähelle"

Vuonna 2007 eräs suomalainen triathlonvaikuttaja alkoi puhumaan minulle Suomen Triathlonliiton toiminnasta ja kehotti minua harkitsemaan ehdokkuutta liiton hallitukseen. Harkinnan jälkeen näin tein ja läpi mentiin. Tämä päivä vietettiin jälleen Pajulahdessa liiton hallituksen ja liittokokouksen merkeissä. Syyskokoushan tarkoittaa mm. sitä, että hallitukseen valitaan uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Itse olin tänä vuonna erovuorossa ja kaksivuotisen kauteni jälkeen en asettunut ehdolle jatkokautta varten. Sen sijaan hallitukseen valittiin kokemusta, näkemystä ja uusia ideoita. Onnea heille valinnasta!

Työ triathlonjärjestössä jatkuu tietenkin seuratasolla Helsinki Triathlonin hallituksessa. Nyt on sitten aika keskittyä vapaa-ajalla treeniin ja toisenlaiseen triathlonvaikuttamiseen. Ehkä alan sivustahuutelijaksi! :D Tyylini on paneutua ja tehdä lupaamani asiat perusteellisesti, joten sellainen myös vie veronsa. Tänään tuo samainen triathlonvaikuttaja totesi otsikon mukaisesti ja täytyy sanoa, että oikeassa hän oli. Jälleen. Eihän sitä koskaan tiedä, jos uudestaan innostuisi.