tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kuopiossa palautuu?

Muutto 400km päähän alkaa nyt viimein olla ohitse. Aikamoinen revohka siitä kehkeytyikin ja varsinkin kun Teemulla ja minulla molemmilla oli ironmanit takana. Itse en ehtinyt potemaan mitään ns. ironman bluesia, meno oli enemmänkin punkia. Toisaalta tuntui ihan hyvälle kropassa nostella ja siirrellä tavaroita, mutta toisaalta minuun iski myös kesälenssun, joka tuntuu kurkussa edelleen. Kävelyä ja pikku uiskentelua enempää en ole vielä tehnyt eikä sillä sen puoleen ole kiirettäkään. Kuitenkin maasturilenkki polttelee jo, jotta saisi aineenvaihdunnan taas rullaamaan.

Ensimmäistä kertaa rannalla tänä kesänä. Ilman, että piti vetää kumipuku niskaan siis.
Irongirl oli luonnollisesti mukana. Automatkalla hän harmitteli sitä, kun ei osaa vielä uida. 2v siis.

Pikku hiljaa savolaisten savolaistumisprojekti etenee ja paljon hyvää on tässä vajaassa viikossa jo tullut eteenkin. Puistot ovat huippuhyviä ja lähiliikuntapaikkoja löytyy. Tämä ainakin meidän lähellä. Lähimpään mummolaan on 10min matka (kellotin eilen) ja koko muu suku on samassa kaupungissa.

Juoksuradalta pystyy helposti karkaamaan muihin toimiin.
Positiivisuushaasteella muistivat minua Pia ja Minttu. Hauskaa! Haasteessa listataan viisi asiaa viitenä päivänä, ja joka päivä haastetaan joku mukaan. Julkaisutahti on vapaa.

  1. Hyvät ja laadukkaat leikkipuistot ilahduttavat mieltäni. On mukavaa mennä leikkimään turvallisissa puitteissa. Tykkään taputella hiekkakakkuja, antaa kovat kiikkuvauhdit ja itsekin kiipeillä telineissä.
  2. Lomaa on vielä kaksi viikkoa jäljellä. Suosittelen aloittamaan loman ironmanilla niin lomaan tulee ylimääräisiä päiviä! ;-)
  3. Joroisten kisa lähestyy ja saan osallistua katsojan roolissa.
  4. Tavarat on saatu uudessa kodissa paikoilleen. Tilaa on 20m2 enemmän, mutta tuntuu kuin sitä olisi loputtomiin. [Koska tämä on positiivisuushaaste, niin en laita tähän huomautusta siitä, että tunne on luonnollisesti harhaa.]
  5. Sain(!) suunitella ensi viikon ohjelma ihan itse. Hah. On kuulkaas mökkireissua, kotieläinpihaa ja myöhästyneitä 2-vuotissynttäreitä tarjolla.
Nyt pitäisi haastaa joku. Kauhia juttu, sillä olen tämän kanssa vähän jäljessä ja suurin osa blogeista joita seuraan, on vastaanottanut haasteen, joten en taida haastaa ketään. Minun pitää ryhdistäytyä näissä haasteasioissa tai haastaa ajoissa! :-)