torstai 9. heinäkuuta 2009

Kesäflunssa pilaa tunnelman

Kesä on kohta siinä vaiheessa, että Joroisilla kisataan sprinttimatkalla ja puolimatkalla. Toivottavasti tämä kesä tekee kuitenkin poikkeuksen siinä, että viikonloppua ei tarvitsisi viettää jälleen kaatosateessa. Itse ampaisen matkaan perjantaina ja Teemu kilvoittelee sitten SM-mitaleista lauantaina. Uusia voisi esimerkiksi 2006 vuoden kakkossijan. Nälkää on varmasti alkukauden kankeuden ja tautien jälkeen. Vedon seurauksena kuntosarjassa kilpailee myös Jarkka, jonka on nyt kokolailla pakko päästä maaliin puolimatkalta. (Itsehän sen jo teinkin tuossa taannoin.) Vetoon liittyvää panosta en enää muista, jotain hauskaa se varmasti oli! :)


Uintiharjoitukset mökillä saaressa USA:n reissun jälkeen.

Itselläni on mennyt kehnosti pari viime viikkoa, sillä kurkku on kipeä ja limaa riittää. Mutta ei tästä pidä lannistua, vaan malttaa levätä. Alkuvuodesta pitkitin todennäköisesti tautia aloittamalla harjoittelun liian aikaisin, joten jotain täytyy ihmisen oppiakin. Kipeänä ja loukkaantuneena ollaan tarpeeksi kauan, sillä kisata ja kilvoitella voi aina myöhemminkin, terveenä. Mutta ottaahan se ns. pannuun.

Lopuksi yleinen ilmoitus! Se, kuka jätti nastan Auroran sairaalan kulmille maanantaina, sietäisi hävetä! Maastopyörästäni puhkesi rengas ja Töölön kisahallista matka takaisin kotiin tapahtuikin sitten juoksemalla Teemun taiteillessa kotiin kahden pyörän kanssa... HMPH!