torstai 24. huhtikuuta 2008

Suuntana Ruka

Huomenna kirjuuttelen tenttivastaukset konseptille (aiheena globalisaatio ja eurooppalaistuminen) ja hyppään parkkipaikalla odottavaan autoon sekä suuntaan kohti Rukaa. Edelleen joudun jättäytymään pois rinnehuveista, mutta muita liikuntavälineitä on kyllä autoon pakattu. Tänään tunsin itseni todelliseksi kodinhengettäreksi, kun ennen puoltapäivää olin pullottanut simat ja leiponut voisarvia ja loihtinut omenapiirakan Mummo-Ankan tyyliin.

Eilen luovuin kaksi vuotta kestäneestä joukkueenjohtajan pestistä. Sain likoilta lahjaksi Muumimamma-mukin! :) Välillä olen varmaan ollut sitäkin, ilman käsilaukkua. Pientä haikeutta on ilmassa, mutta omassa epävarmassa tilanteessa en halunnut tehdä asiaa vaikeaksi seuraajalle. Jos/kun paikkakuntaa vaihdetaan syksyllä, niin olisi inhottavaa joutua lennosta vaihtamaan joukkueenjohtajaa. Lisäksi joukkue- ja seuratoiminnassa vastuuta tulee jakaa muillekin ja sitä voi myös kierrättää.

Teemun leiri lähenee loppuaan. Sunnuntaina sitten palaamme kotiin, kuka missäkin kuosissa. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen vietämme vapun yhdessä Suomessa. Pitihän se simakin sitten ihan itse tehdä.

maanantai 21. huhtikuuta 2008

Triathlonisti Nelosen Unelmien poikamiehenä

Aion jatkaa syväluotaavia raportteja triathlonperheelle. Tällä kertaa aiheena on Nelosen sarja Unelmien poikamies, jossa poikamiehenä nähdään upseeri ja herrasmies, sekä TRIATHLONISTI! Herran nimi on Andy Baldwin. "Hän on kilpaillut Ironman -kisoissa (Kona 2007, aika 10:17:08, sija 7. military men), puolimatkoilla ja muilla matkoilla ja maaliin tullessaan hän on lähes aina ollut ikäryhmänsä TOP-5:ssä." Herralla on hurjasti virtaa, mistä me muut vain haavailemme, sillä hän on myös merivoimien luutnantti ja hyväntekijä. Poikamies asuu Havaijilla ja harjoittaa siellä lääkintäupseerin toimeaan sekä on "top-performing triathlete".

Nelosella alkava Unelmien poikamies on 10. tuotantokausi. Kauan tuo kestikin, että ymmärsivät hyvän päälle! ;D Tosin tulevan vaimon tulisi tietää muutama asia varsinkin tuosta "liikuntapuolesta", mutta sehän selviää esimerkiksi täältä lukemalla! :D

sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Terveiset Globenilta

Oli varsin mukava reissu. Ja Tukholmakin oli jo niin keväinen! Mikäs on matkustaessa, kun seurakin on hyvää. 14 pelaajan vahvuudella liikkeellä ollut joukkueemme herätti erinäisiä tunteita minne ikinä menikin, jopa teatteriseurueeksikin meitä luultiin... :D

Globenilla pelattiin siis lauantaina naisten ja miesten SM-salibandyfinaalit. Naisissa IKSU (Uumaja) voitti 5-3 tukholmalaisen Balrogin.Miehissä Warberg IC voitti rangaistuslaukauskisan jälkeen AIK:n 5-4. Miesten peliä oli katsomassa 14 397 ihmistä! Uskomatonta! Tässäpä videota ruotsalaisesta osaamisesta (kuva piippuhyllyltä):