lauantai 18. huhtikuuta 2009

Kelaa, hei!

Siis uima-altaassa vietetty aika saa otsikot todella hauskoiksi, ainakin omasta mielestäni... Olen luvattoman pitkillä välillä päivittänyt blogiani viime kuukausina, mutta lupaan ryhdistäytyä sen asian kanssa! Ensi viikolla saadaan viimeisetkin tavarat ja huonekalut tänne Helsinkiin ja voimme palata ns. normaaliin päiväjärjestykseen. Siihen liittyy myös toivottavasti se, että esimerkiksi pyörälenkille lähtiessä ei tarvitsisi tehdä keräilyerää mahdollisesta vaatevarustuksesta, vaan voisi pukea asianmukaiset vehkeet päällensä. Jos huomenna täällä etelässä näkyy kummannäköisessä varustuksessa polkeva fillaristi, niin se on luultavasti allekirjoittanut.

Tänään suuntasin Itäkeskuksen uimahalliin uimaan 3km kelausta. Ja sehän meni odotettua nopeammin, mikä on tietysti hyvä uutinen. Huomenna on tarkoitus lähteä ajamaan pitkää pyörälenkkiä yhdessä ystävällisen pyöräilijän kanssa, joka on luvannut toimia myös oppaana. Katsotaan, että jaksanko hänen vauhtiaan vai käännynkö takaisin puolesta välistä. Scorpion pääsee siis tositoimiin.


Kuva kotikulmilta.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Back in business

Jep, viikosta kehkeytyi aivan loistava joka suhteessa. Harjoittelua kertyi 10 tuntia, ystäviä ja sukulaisia on tavattu ja kulttuuriakin on harrastettu. Tänään suunnistimme Suomen kansallismuseoon ja tutustuimme muutenkin uuteen kotikaupunkiimme. Illalla oli sitten juoksun vuoro ja omallani "eksyin" Seurasaareen. Oli kyllä hienot polut juosta ja jatkaa museoteemassa muutenkin, kirkkoveneitä ihastellen.

Treenit:

Maanantai: uinti 45' + pyörä 60'
Tiistai: pyörä 60'
Keskiviikko: salibandy 60'
Torstai: pyörä 60' + juoksu 30'
Perjantai: juoksu 60'
Lauantai: uinti 35' + pyörä 120'
Sunnuntai: juoksu 50'

Total: n. 10 tuntia

Jotenkin kuitenkin seuran ja sen porukan tuomaa harjoitusseuraa ja -vuoroja on tullut ikävä. Nähtäväksi jää, kuinka tämä probleemi tulee ratkaistua.

Ja vielä yksi asia: IM Boise 70.3 -sivut on avattu!