keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kun treeni purasee

Treeni on nyt päässyt purasemaan ja siitä yhtenä todisteena eilisessä HelTri-Cupin rykäsyssä 10min parantunut PB. Leirillä oli jo viitteitä hyvästä pyöräkunnosta, mutta kun eilen painoin 20km 33km/h -keskivauhtia (luonnollisesti ilman apuja) ja minkä päälle juoksin vielä 5,4km 4.39min/m -keskivauhtia, niin tälleen pöllömpikin tajuaa tason nousseen huimasti. Juoksussa vauhti oli ajoittain painunut jopa alle neljän minuutin! What! :-) Oheiset kuvat on ottanut Anu Uhotoinen, jonka luvalla ne julkaisen. Kiitos hänelle.

Jauhaa, jauhaa.
Vakalla naamalla juoksuun. Ei yhtään mun tyylistä!
Ja samalla ilmeellä maaliin. Oikeesti. Minä kyllä hymyilin koko ajan vastaantulijoille.
Tähän kaikkeen on saanut tehdä vuosia töitä, joten tuntuu ihan sairaan hyvälle. Samalla kuitenkin kutkuttaa ajatus siitä, että mihin sitä oma kapasiteetti riittäisikään, jos sitä lähtisi etsimään. Näihin vauhteihin ei kuitenkaan ole harjoiteltu erityisen kovasti, vaan tehty perustyötä täydelle matkalle tähdäten. Harjoittelu on ollut järkevää ja oikein kohdennettua, mistä kiitos kuuluu Teemulle. Tunnit on käytetty tehokkaasti. Tavoitteena on Frankfurtissa vetää alle 12 tunnin. Se on ainoa asia, mikä tässä trikesässä on tärkeää.

Sunnuntaina on luvassa ylipitkä Pirkan Pyöräily (217km), missä Maijan kanssa vedetään naisissa kahden hengen junamme maaliin. Toivottavasti Team Elina Jouhkin käsinauhat ehtivät tulla ennen sitä.