sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Edistystä!

Alkuvuosi on mennyt suhteellisen nopeasti ja samaa rataa: herätys, töihin, kotiin, treeneihin, kotiin syömään ja nukkumaan. Toisinaan treenit on korvattu muilla triathloniin liittyvillä aktiviteeteillä. Puuhaa onkin riittänyt ja siitä kärsii kotitaloustyöt. Kaikkea sitä joutuukin kärsimään!

Treenirintamalta on tullut hyviä uutisia. Eilen sain kuulla erittäin luotettavalta taholta uintini kehittyneen parempaan suuntaan. Tällä tiedolla jaksaa taas katsella kaakelia tämän vuoden ja hyvä mielikin siitä tuli. Tässä parin vuoden aikana on joutunut nöyrtymään niin monta kertaa näiden kolmen lajin parissa, että positiivinen palaute on mahtavaa (vaikka minkä kokoisina annoksina). Tosin palasin maanpinnalle harjoitellessamme volttikäännöstä varten kuperkeikkaa. How hard is that! Tai sanotaan niin, että itse kuperkeikka onnistuu kyllä vedessäkin, mutta voi sitä naurun määrää kun nenä ja otsaontelo ovat täynnä vettä. Ja kyllä, osaan puhaltaa ilmaa ulospäin, mutta tässä nyt on vielä vähän hiomista!

Pakkanen on paukutellut huimia lukemia, mutta tämän viikon treenit menivät seuraavasti:

maanantai: kuntonyrkkeily 60 min (huom. sykkeet 150/184)
tiistai: lepo
keskiviikko: pyörä (trainer) 45 min
torstai: pyörä (animal spinnaus) 60 min
perjantai: uinti 35 min
lauantai: uinti 70 min
sunnuntai: pyörä (trainer) 120 min

Total: n. 7h

Torstaina suuntaamme iloisella joukolla Tahkolle hiihtoleirille. Lisää raportointia luvassa. Etelän leirikin on suunnitteilla, joten siitäkin lisää sitten seuraavan kerran!


Mitähän vuonna 2010?