maanantai 16. marraskuuta 2009

Finally back in business?

No niin tietenkin kävi, että Helsinki Triathlonin syysleirin jälkeen tulossa ollut lentsu iski päälle ja puolitoista päivää olin poissa töistäkin kuumeen ja nuhan vuoksi. Meni siinä sitten melkein viikko, ettei ainoatakaan treeniä voinut tehdä ja PK-kauden aloitus meni siten mönkään. Kyllä harmitti. Mutta ei voi mittään, eli leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! ;-)

Rokotettavanakin olen ehtinyt viime viikolla käymään ja juuri äsken kotiuduttiin Tukholman reissusta, missä käytiin mm. Vasa-museossa ihastelemassa Vasa-laivaa ja ruotsalaisten sotasaavutuksia. Päästäksemme eroon arjesta, meidän on ilmeisesti välttämätöntä linnoittautua laivaan, jossa ei ole yhteyksiä eikä kuuluvutta. Viime viikolla käväisin myös Pinkin keikalla ja Jokerit-HIFK pelissä.


Mutta josko nyt pääsisi treenin makuun, blogikin on jäänyt paitsioon. Loppuvuosi on kiireinen, mutta sehän on vain mukavaa, että tekemistä riittää. Kohta myös ensimmäinen vuoteni liiton hallituksessa on tulossa päätökseen ja innokkaasti odotan uutta vuotta myös sen työn parissa. Ajattelin aluksi, että ensin aikaa menee siihen, että ns. opin tavoille ja sitten oikea työ/vaikuttaminen voisi alkaa. Näin asia hyvin pitkälle onkin ja se sopii omaan tyyliini parhaiten. Liiton syyskokousta Laukaassa odotan mielenkiinnolla.