torstai 20. marraskuuta 2008

Takuuvarmat naurut

Kuopioon saatiin ensi lumi tällä viikolla. Ja liukkaat tiet. Altaassa ja trainerilla on tullut taas viihdyttyä ja sulkapalloakin ehditty pelata. Tehtiin pelikaverin kanssa päätelmä tämän päivän pelin jälkeen, ettei kehitystä ole juurikaan tapahtunut. Pari kuukautta sitten olimme varmoja, että pelimme kehittyisi parissa viikossa, mutta samanlaista hutilyömistä ja naurun remakkaa se peli oli, aivan kuten alussa... :D

Siitä tulikin mieleeni, että urheilun neljä varmasti hilpeyttä herättävää tapahtumaa ovat:
  1. Se, että maalivahti sulkee kiekon olemalla selällään ja kädet tiukasti vartolossa kiinni ja jalat yhdessä, naurattaa aina.
  2. Se, että kovan salibandypelin tiimellyksessä joku astuu pallon päälle ja se menee lyttyyn, herättää takuuvarmasti hilpeyttä. Röhönauru on taattu, jos joku vielä epähuomiossa lyö palloa ja se pomppii kulmakkaasti.
  3. Se, että sulkapallossa itse sulka/pallo osuu päähän, naurattaa aina. Erityisesti nauru on taattu, jos vastustaja lyö pallon ohi ja sulka tipahtaa päälaelle.
  4. Se, että yrität vaivihkaa kuntosalilla saada selville kuinka joku laite toimii. Silmäilet muita käyttäjiä, kunnes uskaltaudut menemään laitteen luokse. Seuraavana yrität itsevarmasti taiteilla painot kohdalleen ja saada kaikki säädöt ja kahvat sinulle sopivaksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Naurattaa aina ja lisäksi tunnet itsesi typeräksi. (Tässä syy, miksi käytetään vain ns. vapaita painoja.)
Huomenna suuntaamme viikonlopuksi Tahkolle. Vielä ei pääse rinteeseen, mutta ulkoilu ja uinti onnistuvat varmasti.

Gradukin on edistynyt! ;D

maanantai 17. marraskuuta 2008

Scorpion triathlonkoulu alkoi

Eilen alkoi sitten kauan odotettu Scorpion triathlonkoulu. Loistavaa, että viimeinkin saatiin homma käyntiin ja tilausta tälle toiminnalle todellakin oli! Kouluun osallistujat tuntuivat olevan erittäin motivoituneita ja mukavia ihmisiä, joilla on sama tavoite: läpäistä triathlonkisa ensi kesänä. Sitä tavoitetta kohti lähdemme nyt sitten yhdessä porskuttelemaan! :) Hyvää fiilistä hyvässä seurassa.

Eiliseen päivään kuului myös 10 minuutin aloitusuinti ja 30 minuutin yhteisjuoksulenkki. Uinti oli omalta kohdaltani "masentavaa", sillä se osoitti monta kehityskohdetta. Ensinnäkin, kun kyse on mitattavasta ajasta ja sen aikana edettävästä matkasta, en osaa ottaa rauhallisesti ja aloitan aivan liian kovasti. Eli ongelma numero yksi Boise 70.3 -kisaa ajatellen. Ongelma numero kaksi on ryhmässä uiminen. En osaa uida omaa vauhtiani, vaan yritän porhaltaa muitten perässä ja aina joku on sinua kovempi uimari olemassa. Ongelma numero kolme on palannut taas kummittelemaan viimeksi hiihtotunnelissa, nimittäin rasitusastmani on muistuttanut olemassa olostaan. Onneksi näitä kaikkia voi harjoitella ja mikäs mukavampaa kuin aloittaa harjoittelu ryhmässä, joka periaatteessa lähtee liikkeelle samalta viivalta!

Tänään sitten "rankaisin" itseäni 2000m uinnilla...