sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kisaviikko tulee juuri sopivasti

Kaksi viimeistä viikkoa olen ollut töissä ja paukauttanut 25 tuntia treeniä, joten olo on tämän päivän pitkän pyörän jälkeen melko rapsakka. :-) Alkava viikko kevennellään ja lauantaina päästään taas jyräyttämään Tahko Triathlonin puolimatkalla.

Viikon treeneistä mieleeni painui erityisesti maanantain avovesiuinti, tiistaina 10x200m juoksuvedot, keskiviikon 2x15min tempo ja perjantain juoksut sekä lauantain torstaita vastaava tempo ja sunnuntai pitkä pyörä. Hah.

Aristelen yksin uimista avovedessä ja Kuusijärven lisäksi löytyi nyt täältä Kuopiostakin vesistö, missä voin hyvillä mielin polskutella, nimittäin Iso-Valkeisen vieressä oleva lampi. (Ei pidä unohtaa, että aloin toden teolla treenata triatloonia vasta Helsingissä, joten Kuopio tarjoaa tällä hetkellä monia uusia puoliaan minulle!) Maanantai pulikoitiin yhdessä palauttavat kauhonnat.

Tiistaina vedin kauhusetin, eli 10x200m. On se vaan aina yhtä kauheeta, mutta kyllä kuulkaa kulkee kisassa. Vähässä ajassa ehtii kokemaan yllättävän paljon eri tuntemuksia. Keskiviikkona suunnattiin lossintielle ja itse pommitin täysillä 2x15min. Aika hyvät keskivauhdit (36- ja 37km/h) sain aikaiseksi, mutta kun yritin samaa uudestaan lauantaina oli puhti poissa jaloista. Tämän "saattoi" aiheuttaa perjantain 7km+14km=21km juoksu, jonka tein työpäivän molemmin puolin. Tänään sitten sitkuttelin silleen kivasti 97km ja tuntuu siltä, että kisaviikko tulee juuri sopivasti.

Lähiliikuntaa.
Kuopio Triathlonkin kisattiin viikonloppuna, mutta enhän minä päässyt tänä vuonna edes paikan päälle katsomaan! Mutta ne, jotka tykkää Kuopion pyöräreitistä, ovat varmasti nyt kateellisia kun paljastan, että saan kulkea sitä päivittäin töihin! Siis sitä Saaristokadun pätkää.

Irongirlin uusi kuljetusmuoto on otettu hyvin vastaan.
Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut kahden viikon harjoitusjakso on takana ja hyvillä mielin voin suunnata ajatukseni kohti Tahkoa. Olemme kisapaikalla koko viikonlopun, mökkiin majoittautuneena, joten jos nähdään niin morjestetaan. Ja jos en tajua morjestaa, niin tule sinä! :D

Väsynyt triselfie.
4/5 positiiviset:

  1. Ironmanin jälkeen ei ollut niin suurta monttua kuin 2011.
  2. Helle jatkuu vielä.
  3. Yöllä on viileetä.
  4. Saatiin vähän mustikoita.
  5. Kuopiossa kaikki on paremmin.