lauantai 27. syyskuuta 2008

Uintia

Tänään uskaltauduin ensimmäistä kertaa triathlonseuran uintivuorolle. Harmi, että huomiset kaksi peliä painavat päälle ja uintini oli 30 minuutin yhdistelmä uintiohjelmasta (sekä 30 minuuttia vesijuoksua). Mutta oli mukavaa, kun porukka otti niin hyvin vastaan aloittelijan ja "tilaakin" annettiin. Tuli tunne, että tännehän voi tulla jatkossakin. Siitä se oma uinti ja vauhtikin sitten kehittyy, ajan kanssa.


Viikko on ollut vauhdikas ja eilen kävin työhaastattelussakin, joka oli erittäin mukava ja motivoiva kokemus. Lisätietoja asiasta tulee ensi tiistaina, mutta hyvät fiilikset jäi joka tapauksessa. Treeniä on tullut joka päivälle ja torstaina palauttelin mieleeni sulkapallon saloja. Eilen Teemu piti fysiikkatreenit joukkueellemme Puijolla ja toivottavasti kaikki ovat muistaneet venyttelyt ja vesijuoksut tälle päivälle! :)

Huomenna on juhlapäivä, pelipäivä.

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Ajatuksia

Viime aikojen tapahtumat ovat varmasti hämmentäneet kaikkia. Itse toivoisin myös yhteiskuntatieteilijöiden heräävän tuomaan oman panoksensa mietintöihin, kunhan syiden ja seurausten pohdinta alkaa.

Itse olen pohtinut hieman toisen tyyppistä asiaa, nimittäin graduani. Olen joskus aikaisemminkin nauranut, että jos yliopiston kirjastosta lainaamani aineisto analysoitaisiin, niin voisi luulla, että otan lasten hankinnan ja perheen perustamisen erittäin vakavasti. Tällä hetkellä työn alla mm. seuraavat teokset: Akantappolaista isäkiintiöön - Perhepolitiikan pitkä linja Suomessa ja Ruotsissa (Hiilamo), Perhepolitiikka Suomessa (STM), Onko meillä malttia sijoittaa lapsiin (Takala), Perhe, työ ja tunteet (Haavio-Mannilla, Jallinoja ja Strandell) sekä Johdatus perhesosiologiaan (Jallinoja).

Urheilusta sen verran, että ensi kesän puolimatkan kisa on (mitä todennäköisimmin) valittu, mutta hehkutan asiaa sitten, kunhan se on täysin varmaa. Toivottavasti vielä tämän viikon aikana! Lisäksi salibandyn sarjapelit alkavat ensi sunnuntaina täällä Kuopiossa. Jännittää kuin mummoa kahvimerkkiä vaihtaessa! ;D

Vielä viimeisimmän reissun fiiliksiä Ranskan maisemissa: