keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Ajatuksia

Viime aikojen tapahtumat ovat varmasti hämmentäneet kaikkia. Itse toivoisin myös yhteiskuntatieteilijöiden heräävän tuomaan oman panoksensa mietintöihin, kunhan syiden ja seurausten pohdinta alkaa.

Itse olen pohtinut hieman toisen tyyppistä asiaa, nimittäin graduani. Olen joskus aikaisemminkin nauranut, että jos yliopiston kirjastosta lainaamani aineisto analysoitaisiin, niin voisi luulla, että otan lasten hankinnan ja perheen perustamisen erittäin vakavasti. Tällä hetkellä työn alla mm. seuraavat teokset: Akantappolaista isäkiintiöön - Perhepolitiikan pitkä linja Suomessa ja Ruotsissa (Hiilamo), Perhepolitiikka Suomessa (STM), Onko meillä malttia sijoittaa lapsiin (Takala), Perhe, työ ja tunteet (Haavio-Mannilla, Jallinoja ja Strandell) sekä Johdatus perhesosiologiaan (Jallinoja).

Urheilusta sen verran, että ensi kesän puolimatkan kisa on (mitä todennäköisimmin) valittu, mutta hehkutan asiaa sitten, kunhan se on täysin varmaa. Toivottavasti vielä tämän viikon aikana! Lisäksi salibandyn sarjapelit alkavat ensi sunnuntaina täällä Kuopiossa. Jännittää kuin mummoa kahvimerkkiä vaihtaessa! ;D

Vielä viimeisimmän reissun fiiliksiä Ranskan maisemissa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!