perjantai 15. helmikuuta 2008

That´s the way I like it!

Hiljaista on ollut, mutta johtuen varmasti mahottomasta kiireestä, mitä on viimeiset kaksi viikkoa piisannut. Liikunnan reimua on hidastanut sitkeä astman pahenemisvaihe, jonka tiimoilta viimeksi tänään kävin kuvauttamassa pääni (poskiontelot - kuulin jo ilkeät kommentit mielessäni - eli olisiko sittenkin pitänyt tehdä muitakin tutkimuksia?) ja aloitin lasten kortisoonikuurin... Lisäksi muutamat muut tropit päälle, niin alkaahan olla keuhkot ihmeissään! :)Polvi ok, nyt yritetään tartuttaa reiteen ja pohkeeseen voimaa.

Jotain urheilua on kuitenkin harrastettu, siitä voi lukea täältä. Voin jo etukäteen luvata, että on maailman huonoin idea olla Teemun valmennettavana ja Teemun minun valmentajana. Ensimmäistä uimakoulua oli kestänyt 1,5 min, kun Mikko kysyi, että enkö ole ajatellut hankkia "kunnon valmentajaa". Siinä vaiheessa oli vasta aloitettu rauhallinen keskustelu aiheesta ja yht´äkkiä kaikki radat tyhjenivät vierestä. Onneksi kuitenkin tällä "wannabe -osastolla" tavoitteet ovat vielä(!) hyvin maltilliset, joten pahimmilta räiskähdyksiltä ehkä vältytään. Hyvä ystävämme Jarkka hakeutuu myös kanssani mukavuusalueensa ulkopuolelle, tähtäimessä selvitä maaliin ainakin ensi alkuun Joroisissa (edellyttäen, että siellä edelleen on pika-pikamatka) ja Kuopiossa!

Blogiini oli joku eksynyt hakusanoilla: "Miksi se gradun teko on niin vaikeaa?" Henkilö ei luultavasti löytänyt vastausta täältä, mutta luulen, että eilen ostamani läppäri motivoi kirjoittamaan omaani. Myös hän, joka eksyi sivuilleni haettuaan "extremeurheilijan päiväkirjaa", pettyi luultavasti hänkin. Tosin jos (urheilu)vammatilastojani tarkastellaan, niin melkoista extremeurheilua kai tämä oma meno on.

Hauskaa viikonloppua!