sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kuopio triathlon 2013

Kuopiossa tuli taas käytyä. Hyvää valmistautumista seurasi ok kisa. Kisapaikka oli muuttunut edellisestä ja ennen starttia pitikin huolella tutustua vaihtoalueeseen. Tuttuja oli jokapuolella ja eteneminen hidasta (tämä siis ennen kisaa). Kisainfossa sanoin kättäpäivää Jaanaballe ja Ninnille.

1500m uinti oli perusturaamista. Ei oikein sellaista iskua, muttei mitään kovin huonoakaan. Olen kyllä sellainen uppotukki, että taidan uida kaikki matkat samalla vauhdilla! :-) Nyt aikaa meni 31:08. Toiselle kierrokselle hyppäsin korokkeelta pää edellä sadattelun kera, mutta hienosti se meni.

Pyörävaihto kesti ikuisuuden. Ei itse vaihto vaan se matka että pääsi ajamaan. Pyörä perushuttua, ylämäkeen keventäen ja muuten kovvaa. Yhden kurvin otin vähän turhan lujaa ja sain jarruttaessa takarenkaan lukkoon, mutta eipä siinä vaaraa ollut. Välillä en tiennyt että mennäkö ohi vai ei, kun vauhdit saattoi olla hyvinkin samat. Sitten siinä muutaman naisen kanssa ohiteltiin toinen toisiamme. :-) Pyörä vei aikaa 1:20.

Juoksuun lähtiessä toivoin, että kulkisipa tänään. Ja kulkihan se. Aluksi oli normijumi, mutta sitten se aukesi ja sain juostua ihan kivasti. Kantava ajatus oli, että kohta tää loppuu. Juoksu 55:21, ei hyvä muttei huonokaan.

Loppuaika 2:47 ja oman sarjan SM-7. Täytyy olla tyytyväinen tähän, mitä saavutti melko olemattomalla triathlontreenillä. Ihan ok trikausi tästä tulikin! Nyt taas juoksun pariin ja kohti kesän 2014 ironmania!

Kuvassa ihanat ladyt maalissa. Kuvasta kiitos Viiville, kuka muuten teki mahtavan ensimmäisen trikauden! Onnea siitä! :-) 

En saa tehtyälinkkejä puhelimella, päivitän myöhemmin ne!