lauantai 30. elokuuta 2008

Kisaseuranta

MM-kisaa voi seurata netissa osoitteissa:

UPC web site: www.upc.nl
UPC Holland Triathlon: www.upc-hollandtriathlon.nl
tai www.triathlon-almere-2008.nl seka www.omroepflevoland.nl

Ehkapa noista joku sopii kisan seuraamiseen tavalla tai toisella! :) (Linkit kisaohjelmasta.)

perjantai 29. elokuuta 2008

Almeren uutiset

Nyt olemme toista paivaa Almeressa, Hollannissa ja pitaa sanoa, etteivat Teemu ja Patka turhaan kehuneet majoituksemme tasoa! Olemme siis majoittuneet hollantilaisen perheen luokse, jonka luona pojat ovat olleet aikaisemmin useampana vuotena. Perhe on ihan urheiluhullu ja vieraanvaraisuus saa hamilleen. Kuljetukset ja paikkojen loytaminen kay helposti, koska perheen isa on mukana autollansa ja huolehtii, etta olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tanaan kisailivat isantaperheemme lapset koululaistriathlonissa, huomenna Long Distance Classicissa kilpailee myos suomalaisia ja sunnuntaina starttaa MM-lahto, jossa Elite-sarjassa mukana Boman, Toivanen, Hast ja Lemmettyla.

Kisakeskus nayttaa kauniilta ja jos saa suinkin pysyy tallaisena, niin sunnuntaina on tulossa loistava paiva!

maanantai 25. elokuuta 2008

Kiireinen viikonvaihde

Viikonloppu meni saaressa mökillä puuhatessa. Lauantaina nostettiin muikunverkot ja päästeltiin kalat, katsottiin olympialaisia, tehtiin maisemointia kirveellä ja kassaralla, laskettiin muikunverkot, tehtiin risusavottaa, saunottiin ja grillattiin. Eilen sitten savustettiin ja paistettiin muikkuja ja kalan haju seuraa minua varmasti vielä pari viikkoa... Toimintaviikonloppu siis. Iso-ukkini oli ammattikalastaja ja muikun pyytäminen on vakava asia. Mahdoton päivittely, kun ei tullut kuin sankollinen muikkuja! Nytkin oli jo ongelma, että mitä sille kaikelle muikulle tehdään! :D Tiesittehän, että verkot täytyy laskea aivan mahottoman kiroilun siivittämänä. Näin ainakin minä lapsuudessani opin! ;D

Torstaina suunnataan kohti Hollantia ja viimeiset matkajärjestelyt ovat kuumimmillaan. Tarkoittaen siis Teemun välttelemien asioiden, mm. sähköpostien, lähettämistä ja hoitamista! ;) TRIvaimona olen minäkin viilannut kynteni MM-starttia varten ja odotan innolla rankkaa, mutta varmasti palkitsevaa ja opettavaista kisareissua.