sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Leirin jälkeinen elämä

Niin, ei ehkä niin hääviä ole ollut tuo toiminta noin viikkon leirin jälkeen. Töissä (tietenkin) päivät menivät vielä ihan moiteettomasti, mutta illalla ei juuri muuta tarvinnut tehdä kuin laittaa pesukone päälle ja loihtia ruokaa (pääsiäisnoita, heh eh...). Keskiviikkona kävimme Teemun kanssa juoksemassa ja tekemässä muutamia juoksudrillejä, mutta niistä ei oikein jäänyt mitään kaunista kerrottavaa! :D
Oikeastaan tämä päivä on ollut sellainen "normipäivä". Ei kuitenkaan sama normipäivä kuin Kummelissa. Vaan ihan normaali olo ja kehokin tuntuu taas omalta. Hierojalle on tavoitteena päästä ensi viikolla sekä tietenkin taas treenin syrjään kiinni. 

Ainut asia, mikä tässä nyt on hidasteena on tuo katupöly. Tai tulipa se pöly nyt kadusta tai muusta, niin näin allergikko-astmaatikolle tämä aika on melko tuskaista. Ja taitaa se haitata vähän kaikkia ulkoilmassa viihtyviä. Pääkaupunkiseudulla on lisäksi vielä ollut niin kuivaa, että ärsyttävä pöly pyörii tuulessa hurrikaanina... Mutta kyllähän se jossakin vaiheessa helpottaa. Oikeastaan aika pieniä murheita ovat nämä.


Lepoviikon treenit:


Maanantai: lepo
Tiistai: lepo
Keskiviikko: juoksu (sis. juoksudrillejä) 30min, 3km
Torstai: lepo
Perjantai: pyörä (CC) 60min, 18km
Lauantai: pyörä (CC) 2h20min, 45km
Sunnuntai: uinti 2h, 4km 


Total: n. 6h