torstai 12. heinäkuuta 2012

Karavaani suuntaa Savvoon

Huomenna pieni perheemme suuntaa matkansa kohti Savoa ja tietenkin teemme pysähdyksen Joroisilla! :) Viime vuonna katselimme Maijan kanssa kisaa IM Finisher -paidat päällä (reteesti, tietenkin) ja tänä vuonna takanani on myös iso koitos, mutta siitä ei jaettu paitoja, vaan jotakin ihan muuta. :D

Teemunkin Saksan reissu oli perusreissu ja EM-kisasijoitus oli 12 (overall 14.). Hää ei kyllä ollut niin tyytyväinen, mutta onhan tässä vielä se Ruotsin kisa ohjelmistossa. Irongirl onkin jo kokenut TRI-seuraaja, sillä pari viikkoa sitten pyörähdimme Vantaan SM-kisoissa, sitten seurasimme kotikatsomossa Rothin kisaa ja nyt suuntaamme Joroisille.

Kisamakkaraa hän ei vielä osaa vaatia. Sen tarvitsee äiti. 

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kotikatsomo jännittää (vauva ottaa rennosti)

Vauva-arki pyörii ja itse alan saada jo varmuutta siihen, että osaan tässä ikäkaudessa ilmenevät asiat selvittää! :D Teemu "karkasi" Saksaan kisaamaan Challenge Rothissa EM-sijoituksista ja onkin mielenkiintoista nähdä, että mikä vaikutus on perheenlisäyksellä, kun se tulee noin kaksi viikkoa ennen kisoja. Tuleeko Rothissa ennätys vai onko kunto huipussaan vasta elokuun puolella Ruotsin Ironmanissa?! (Onneksi rakas äitini tuli mummoilemaan luoksemme tämän pakomatkan ajaksi.)

Itse haaveilen jo kovasti, että pääsen ajamaan TRI-pyörällä ja avoveteenkin olisi mukava pulahtaa! Kylläpä taidan vielä ennättää tämän kesän puolella. :) Kisat taitaa kyllä jäädä väliin, jos ei syksyllä jotakin eteen tulisi. Kovvoo hommoo on tämä "äityily", sillä paino on tippunut jo melkein takaisin kisapainoihin, vaikka liikuntaa muodostuu edelleen vaunulenkeistä ja jumpasta. Syönyt olen kyllä! :D

Tänään on kyllä todellinen triathlonin superviikonloppu, kun Saksassa mellastetaan oikein monella saralla. Frankfurtista on viime kesältä oikein hyvät muistot (Teemu 10. sija) ja siellä onkin myös useita suomalaisia, mm. Ironbirdsit, jotka levittä tietoutta Punaisen Ristin luuytimenluovuttajarekisteristä.