sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kotikatsomo jännittää (vauva ottaa rennosti)

Vauva-arki pyörii ja itse alan saada jo varmuutta siihen, että osaan tässä ikäkaudessa ilmenevät asiat selvittää! :D Teemu "karkasi" Saksaan kisaamaan Challenge Rothissa EM-sijoituksista ja onkin mielenkiintoista nähdä, että mikä vaikutus on perheenlisäyksellä, kun se tulee noin kaksi viikkoa ennen kisoja. Tuleeko Rothissa ennätys vai onko kunto huipussaan vasta elokuun puolella Ruotsin Ironmanissa?! (Onneksi rakas äitini tuli mummoilemaan luoksemme tämän pakomatkan ajaksi.)

Itse haaveilen jo kovasti, että pääsen ajamaan TRI-pyörällä ja avoveteenkin olisi mukava pulahtaa! Kylläpä taidan vielä ennättää tämän kesän puolella. :) Kisat taitaa kyllä jäädä väliin, jos ei syksyllä jotakin eteen tulisi. Kovvoo hommoo on tämä "äityily", sillä paino on tippunut jo melkein takaisin kisapainoihin, vaikka liikuntaa muodostuu edelleen vaunulenkeistä ja jumpasta. Syönyt olen kyllä! :D

Tänään on kyllä todellinen triathlonin superviikonloppu, kun Saksassa mellastetaan oikein monella saralla. Frankfurtista on viime kesältä oikein hyvät muistot (Teemu 10. sija) ja siellä onkin myös useita suomalaisia, mm. Ironbirdsit, jotka levittä tietoutta Punaisen Ristin luuytimenluovuttajarekisteristä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että arki sujuu :) saako kysyä, että mitä jumppailet? Määkin haluaisin, mutta en tiedä mitä sais tai vois tehdä.. hyvä muuten että on apujoukkoja kun mies on reissussa!

    VastaaPoista
  2. Jumppailen niiden ohjeiden mukaan pääasiassa, mitä noista tuuteista (neuvola ja sairaala) mukaan työnnettiin. Lisäksi olen tehnyt keppijumppaa. Eilen juuri puhuttiin neuvolassa, että pian pääsee uimaan (kunnes vuoto loppuu) ja pyörän selkäänkin voisin itseäni sökötellä. Juoksua meinasi, että parempi olisi odotella tarkastukseen saakka. Nooh, eiköhän tässä malta sen verran sen kanssa odotella. :D

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!