perjantai 21. joulukuuta 2007

Terveiset Puolasta

Matka oli toki hieman hankala, mutta siitä selvittiin. Varsovassa ja Katowicen lentokentällä palvelu pelasi ja pääsimme aina kaikkien jonojen ohi, joka sitten osaltaan oli kyllä myös hieman "noloa". Loppuhuipennus oli Katowicen kentällä odottava pyörätuoli. Odotukseni kääntyivät siis päälaelleen, sillä etukäteen odotin vaikeuksia juuri Puolan päässä ja siellä asiat sujuivat ihan parhaiten!

Teemu on myös kirjoittanut reissumme alkutaipaleesta ja kirjoituksessa on myös todella edustava kuva allekirjoittaneesta (varmaankin jotenkin salakavalasti käsitelty). Toivottavasti saamme otettua kuvia myös hyvistä ja kauniista asioista, joita täällä myös on. Tänään on vuorossa ekskursio Mecaluxin tehtaalle, ja paljon muuta! Eilen tapasin myös viiden(?) vuoden tauon jälkeen Lucan ja Marthan, jotka opiskelivat aikoinaan täällä kanssani. Molemmat ovat nyt töissä Puolassa. Ihastuivat siis ikihyviksi, kuten minäkin.

Tehtaalle menemme, sillä ystävämme Juan on siellä TJ:nä ja huomenna jatkamme matkaa kohti vuoria. Tehtaalta Teemu saakin pakun ajettavakseen... 10 hengen seurueemme osti jo etukäteen kolme kärryllistä ruokaa ja juomaa joulua varten, joten varmaa on, että ainakin syömme hyvin! :) Meidän panos tuohon espanjalais-puolalais-suomalaiseen joulupöytään on glögi. Torttujakin oli tarkoitus tuoda, mutta sitten nämä "vaivaistelut" estivät jalot suunnitelmat.

Ja ne lahjat, ne hoidettiin hienosti viime tiistaina! ;D

keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Lähtö

Tässä olikin pari päivää, ettei tiennyt olisiko itkenyt vai nauranut. No, molempia kokeilin eikä kumpikaan oikein auttanut. Lopputulos kuitenkin on, että tänään 23.00 suuntaamme bussilla kohti Helsinki-Vantaata ja sitten Puolaan.

Maanantaina lääkäri ei ollut tyytyväinen polven paranemiseen. Eilen sitten kävin Mehiläisessä ortopedillä ja sain mukaani saranallisen polvituen (asteita 0-60), joten pidetäänkin sitten yötä päivää seuraavat neljä viikkoa. Neljä viikkoa! Mutta matkaan päästään ja polveenkin yritetään nyt ensin konservatiivista hoitoa, mutta uusi aika on jo varattu ja katsotaan sitten, että onko tämän kauden pelit pelattu.

Päivittelen, jos ja kun siihen on mahdollisuus Puolasta käsin seuraavan kerran!

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!


sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Sunnuntain suosikit

Eli tentit on nyt tentitty. Harmiksemme, totta kai, tuli vielä flunssa, mutta vieläkään en suostu lannistumaan. Tänään vietimme siivous- ja pakkauspäivää, tosin Teemulla petti hermo kuuden jälkeen ja hän lähti ajamaan (cyclocross)pyörällä. Se hänelle sallittakoot, sillä toiminta päivällä oli oikein mallikasta. Flunssan jälkihöyryissä taisi kuitenkin topata aikalailla päällensä, joten saas nähdä onko lämpöhalvaus ollut lähellä.

Muuten sunnuntai on mennyt penkkiurheilun parissa. Naisten ja miesten sprinttihiihdot, yhdistetyn kisa, alppihiihtoa sekä Ruotsi-Suomi jääkiekkomatsi. Tosin sillä aikaa, kun Teemu haki kiinalaisesta päivän ruoan, katsoin Serranon perheen... :D Kai sitä urheilua sitten jotenkin muuten pitää harrastaa, kun ei itse pysty osallistumaan.

Ja vielä vähän vaivaisosastoa: Huomenna minulla on sitten heti aamusta lääkäri. Viikonlopun aikana olen pikkuisen varannut painoa jalalle, mutta uskallusta ei kyllä vielä löydy enempään. Polveen on myös vihlonut satunnaisesti, mitä ei tapahtunut aikaisemmin... Yksi maallikkodiagnoosi oli, että nyt se sitten varmaan paranee. Sopii toivoa! :)

Ja ne lahjat, ne lahjat. Huomenna.