perjantai 21. joulukuuta 2007

Terveiset Puolasta

Matka oli toki hieman hankala, mutta siitä selvittiin. Varsovassa ja Katowicen lentokentällä palvelu pelasi ja pääsimme aina kaikkien jonojen ohi, joka sitten osaltaan oli kyllä myös hieman "noloa". Loppuhuipennus oli Katowicen kentällä odottava pyörätuoli. Odotukseni kääntyivät siis päälaelleen, sillä etukäteen odotin vaikeuksia juuri Puolan päässä ja siellä asiat sujuivat ihan parhaiten!

Teemu on myös kirjoittanut reissumme alkutaipaleesta ja kirjoituksessa on myös todella edustava kuva allekirjoittaneesta (varmaankin jotenkin salakavalasti käsitelty). Toivottavasti saamme otettua kuvia myös hyvistä ja kauniista asioista, joita täällä myös on. Tänään on vuorossa ekskursio Mecaluxin tehtaalle, ja paljon muuta! Eilen tapasin myös viiden(?) vuoden tauon jälkeen Lucan ja Marthan, jotka opiskelivat aikoinaan täällä kanssani. Molemmat ovat nyt töissä Puolassa. Ihastuivat siis ikihyviksi, kuten minäkin.

Tehtaalle menemme, sillä ystävämme Juan on siellä TJ:nä ja huomenna jatkamme matkaa kohti vuoria. Tehtaalta Teemu saakin pakun ajettavakseen... 10 hengen seurueemme osti jo etukäteen kolme kärryllistä ruokaa ja juomaa joulua varten, joten varmaa on, että ainakin syömme hyvin! :) Meidän panos tuohon espanjalais-puolalais-suomalaiseen joulupöytään on glögi. Torttujakin oli tarkoitus tuoda, mutta sitten nämä "vaivaistelut" estivät jalot suunnitelmat.

Ja ne lahjat, ne hoidettiin hienosti viime tiistaina! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!