torstai 28. helmikuuta 2008

Piinaviikon huipennus

Huh, melkoinen viikkohan tästä kehkeytyikin. Se huipentuu huomenna Maaseutusosiologian esitykseen sekä Työelämän juridiikka -kurssin tenttiin. Ja sitten vielä kiiruhdan optikolle tarkastuttamaan näköä. Mutta! Palkkioksi tästä kaikesta matkustan lauantaina Helsinkiin ja kera Marin, hän on yksi vanhimmista ystävistäni, menemme syömään, leffaan ja "drinksuille"! :D Ja sunnuntaina sitten palajan taas Pönttövuoren tälle puolen, eli Kuopijoon.

Oli puhetta siitä, että Teemun pyöräkengät tulivat kesken leirin Suomeen Antin hienoisella avustuksella. No, onni onnettomuudessa, sillä isäni on seurueineen menossa huomenna samaan kylään lomalle. Tänään kello 8.00 posteljooni (vai iteljooni) soitti ovikelloa (kahdesti!) ja olin juuri herännyt. Kysyi sitten, että säikähdinkö. Nauroin, että tässä tapauksessa taidat sinä säikähtää enemmän kuin minä... :D Tukka pystyssä ja purentakiskot suussa... Ihastuttava näky! Mutta kengät on matkalla Gran Canarialle, hakivat vain vauhtia viimeiselle viikolle aina Suomesta asti!

tiistai 26. helmikuuta 2008

Rankkaa ja rakempaa

Rankka viikko alkoi rankoilla huveilla: 1h pyörä + 1h kuntosali. Alkaa jo hieman maistua puulta tuo polven kuntoutusohjelma, mutta toisaalta on ollut mukava havaita, että painoja voi lisätä ja se 5 kg ei ole enää maksimi... :D

Teemun leiri on sujunut mallikkaasti, joskin se ns. maailmanlopun meininki on ollut havaittavissa puhelimen välityksellä. Parikymmentä tuntia treeniä on jo takana, ja nyt siellä levätään. Jotta saisitte kuvan tilanteesta, tässä ote keskustelusta:

- Huomenna (maanantaina) voisi sitten soitella vaikka Skypen välityksellä. Tuossa viereisessä paikassa on sellainen halpa systeemi, että se toimisi.

- Ok, kuulostaa hyvälle. Tiistai ja keskiviikko mulla onkin kiireisiä.

Maanantaina:

- No, en nyt ehdikään sinne paikkaan enää, kun meni näin myöhään, mut sullehan kävikin paremmin esim. tiistai tai keskiviikko!

- Just joo... :D

Ai miten niin treenattu ja treeni kulkee? :)