torstai 21. helmikuuta 2008

Sport widow

Otsikko on ehkä hieman liioittelua, mutta se on "termi", joka on keksitty jo vuosia sitten. Teemu siis matkasi kahden viikon leirille ja samanlaista sirkusta lähtö oli kuin ennenkin! :D Eilen laitettiin pyörää, eli Teemu touhusi kiekkojen kanssa ja minä puhdistin pyörää. Sitten temppuiltiin muualle jääneiden tavaroiden kanssa ja jälleen oli suoranainen ihme, että asemalla oltiin lähdön aikaan. Eli ns. normikuvio.

Moni (lähinnä anoppi) kysyy, että tuleeko ikävä. Luultavasti ei ehdi tulemaan! :) Ensi viikolla on 30 tuntia taattua opiskelijaelämää. Maisteriopintojen menetelmäopintoja, sosiaalipolitiikan ja sosiologian (sivuaine) aineopintoja, maisteriopintoja, GRADU-seminaari sekä Työelämän juridiikka -kurssin tentti. Hiki nousi pintaan pelkästä listan kirjoittamisesta! Onneksi on muutama samanmielinen "opiskelijakaveri", joten penkin kuluttaminen on mielekkäämpää! Kahvileivän valinta voi ilman tukea olla vaikeaa! :D

Lopuksi triathlonvaimon neuvot urheiluleskille:

Triathlonvaimo neuvoo: Urheiluleskenä kannattaa keskittyä erinäisten projektien pariin, jotka "arkena" eivät edisty. Saat myös itse päättää seuraavista: ruoka, TV, musiikki, aikataulut yleisesti sekä keskustelunaiheet! ;D Nauti myös vähentyneen pyykkäämisen tarpeesta!

sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Kausi päättyi

Eilen pelattiin kauden viimeiset sarjapelit joukkueeni KSS:n Kakkosnaisten osalta. Turnaukseen lähdettiin sillä mielialalla, että neljäs sija sarjassa pidetään. Homma tehtiin jännäksi häviämällä ensimmäinen peli viimeisellä sekunnilla, mutta pisteen päässä ollut Lihamylly voitettiinkin sitten jo 5-1. Sanomattakin selvää, että mieluummin sitä olisi kentällä kuin kentän laidalla. Asianmukaiset päätökset pidettiin saunomalla ja siirtymällä yöelämään.

Itselleni oli kyllä vaikea kausi, varsinkin kun harjoittelu ja pelaaminen vaihtui "pelkkiin" joukkueenjohtajan tehtäviin. Tuntui jo, että en kuulu joukkueeseen lainkaan kun ei tarvinnut harjoituksissakaan käydä. Ensi kausi on arvoitus; uskallanko pelata enää ja kestääkö polvi.

Teemu kävi tänään hiihtämässä Mikkelin Savonia Hiihdoissa. Tuloksena loistava 3. sija! Kisaraportti on varmasti tulossa herran omille sivuille tänään.