keskiviikko 8. toukokuuta 2013

HelTri-Cupin 10km tempo

Lähtökohdat eivät olleet kauhean hyvät tempoajoon. Kasasin pyörän samana päivänä, ensimmäisen kerran 1,5 vuoteen. Ennen starttia ajoin reitin läpi, eli olin ajanut 10km ennen täysraastoa.

Mekaanikot hommissa...
Mutta miten kävikään! Aika 17:36 ja aikaisempi ennätys parani 1min1sek! Höhöö. Edeltävä aika oli sentään ajettu IM-vuotena ja takana oli jo yli 1000km sinä vuonna. Teemu ajoi maantiepyörällänsä hurjaa vauhtia 14:47, mitenkähän kovaa olisi mennyt tempopyörällä.

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Blogin remontti ja palautuminen

Päivätän blogia nykyään paljon iPadilla ja puhelimella. Tämä aiheuttaa välillä harmia ja nyt oikeassa palstassa olleet blogit ovat kadonneet, kun yritin yhdistää kahta "seurantalistaa". Hmph! En siis ole ketään (vielä) virallisesti hylännyt! :-)

Jalkoihin ei koske, mutta aika juostut nämä kyllä on. Kävimme tänään Heurekassa katsomassa Body Worlds -näyttelyn, jossa ihmisruumiit ovat käsitelty siten, että anatomiaan ja fysiologiaan pääsee tutustumaan todella aidosti. Alkuunsa vähän hirvitti, mutta pian jo tarkastelin jalkojen lihaksia ja jänteitä vertailemalla omiin kipuihin. Jos ei muuta, niin kyllä tuli sellainen olo, että ihan mukavaa jumpauttaa tätä omaa kroppaansa ja siten vaikuttaa omaan terveyteensä. Vähän hymyilytti, kun vahasta sydämestä ja hapenotosta kertovassa seinätaulussa oli kuva eräästä Lance Armstrongista...