sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Joroinen 2009 - (kisa)raportti

Ensiksi täytyy todeta, että harjoittelulla näyttäisi olevan positiivisia vaikutuksia tulokseen. Seuraavassa on peräkkäin kolmen viime kerran tulokset omalta osaltani Joroisten pikatriathlonista (2007 / 2008 / 2009):

Uinti: 6.57 / 4.11 / 5.10
Pyörä: 41.52 (13km) / 51.37 (20km) / 46.28 (20km)
Juoksu: 35.07 / 34.45 / 30.27
Total: 1.23.56 / 1.30.33 / 1.22.04

Mutta mitäs kummaa? Uin minuutin hitaampaa kuin viime vuonna? Luulin kyllä juosseenikin kovempaa tänä vuonna, mutta kyllähän noihin aikoihin sisältyy myös vaihdot ja eipä se minun juoksuvauhti niin kovin lennokasta olekaan. Voisin vielä "kauhistuttaa" lukijoita kertomalla keskisykkeeni, joka oli 183. Tämä fakta ei tosin ole mikään yllätys, vaan aivan normaalia minun kohdallani. Menin täysillä, kun kerran annettiin siihen lupa. Osallistujamääräkin on noussut vuosi vuodelta pikatriathlonissa. Perjantaina tehtiin hienoja suorituksia ja debyyttejä lajin pariin niin henkilökohtaisessa kisassa kuin viestissäkin (esim. The Siat -joukkue).

Lauantaina sävelet olivat jälleen selvät. Ensin Teemu taipaleelle, sitten ottamaan valokuvia ja huutamaan väliaikoja sekä tietenkin kannustamaan. Ehdittiin piirtämään myös kannustuksia liiduilla asfalttiin ja kannustamaan niin maan perusteellisesti kaikkia, jotka rytmiryhmämme edestä juoksivat. Minulla oli kunnon sumutorvi, joka on nyt paremmissa käsissä. Meteliä saatiin aikaiseksi myös räikällä ja käsiä tuli taputettua yhteen niin paljon, että niihin sattui eilen illalla. Kovaa hommaa tämä kannustaminenkin, mutta oikein mukavaa. Kiitos vaan Tuula ja Severi seurasta!

Teemun pui kisaansa varmasti omassa blogissaan, mutta näin TRI-vaimon silmää miellytti hyvä uinti ja vahva pyörä, vaikkakin pyöräilyn loppupuolella 1990-luvun alun Scott-merkkisten urheilulasien paino taisi alkaa verottamaan menoa. Kyllä tästä kaudesta vielä hyvä tulee.

Iloinen olen myös Pätkän puolesta, joka ansaitusti vei miesten mestaruuden tänä vuonna. Iso kiitos Kajlle ja Ritalle majoituksesta ja muustakin, jälleen. Oli myös mukava tavata Liisa ja Amalia. Luulen, että tunnistin myös muutaman muun, mutta en ole aivan varma. Yhteisiä jutunaiheita löytyi heti! ;D Kuvia tuli paljon ja muutama hyväkin osui perjantaina ja lauantaina, joten mietimme Teemun kanssa mikä olisi paras tapa julkaista ne ja teemme sen varmastikin ensi viikolla!

Tänään kotiuduin reissusta ja Teemu jäi palauttelemaan mökille. Minä en paljoa palautellut, vaan junasta suoraan menin tekemään remonttihommia ystäväni asunnolle. Ja aivan muitta mutkitta revittiin irti parit kaapit ja hyllyt. Meiltähän tämä käy. Suunniteltiin jo firman perustamista. Arvelin, että ainoastaan nämä demolitiontehtävät onnistuisivat. Ja nekin päättyisivät vääntyneeseen vasaraan...