tiistai 21. toukokuuta 2013

HelTri-Cupin duathlon

Ei huvita. En jaksa. Maratooni on ensi viikolla. En ole tehnyt yhtään yhdistelmätreeniä. Nämä ajatukset mielessä suuntasin tänään Kuusijärvelle. En tiedä, mistä ajatukset kumpusivat vai olivatko vain jännitystä, mikä hiipii olkapäälle oli kyseessä hippokisat tai esimerkiksi täysimatka. Teemu on suunnitellut treenini ja luotan hänen osaamiseensa, joten pulinat pois ja lähtöviivalle.

Mentiin Kuusikselle aikaisin, sillä Teemu ui 1h ennen kuin vaihdoimme ylävitoset Irongirlin lennosta  äidiltä isille. Edessä oli 4km juoksua, 20km pyörää ja 4km juoksua. Juoksin viikonloppuna reilut 3h, kaksi pitkää lenkkiä, joten pientä väsymystä oli kyllä jaloissa, kun lähdettiin tykittämään. Virallisia aikoja ei vielä ole, sillä chip-ajanottoa ei ole (eikä tarvitse tullakaan, jos minulta kysytään, pysyypähän tietty kulttuuri yllä), mutta oma kello näytti kokonaisaikaa 1:20:24. Käsittääkseni voin olla tyytyväinen. Teemu kehui juoksutekniikkaa (rasti seinään) ja pyörä kulki tosi kivasti. Irongirl oli syönyt hiekkaa ja odotti maalissa suu mustana. :-)

Teemulla on lähtenyt myös ehkä vähän keulimaan, sillä hän on alkanut puhumaan alle 4h maratonista (siis minulla, Teemun täydenmatkan maratonennätys on vaatimaton 2:45) sekä mitalista omassa ikäryhmässä Joroisilla. Huuhhuuh. :-)

Hei hei, äiti tässä menee vähän pyöräilemään. Tui tui... :-D

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonloppu Tampereella


Lauantaina kävin juoksemassa 1,5h ja sen jälkeen suunnattiin Föördi kohti Tamperetta. Teemu polki (muutaman kierroksen...) Kilin Kaivin GP:n ja siitä ei tainnut jäädä kauheasti kerrottavaa, sillä näytti siltä, että pitkänmatkanmies oli helisemässä 180 asteen käännöksissä. "Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu"! :-) Mutta mielestäni aika hienoo, kun ihminen uskaltaa lähteä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Sunnuntaina lähdin Pirkkalasta juoksemaan 1h35min lenkkiä Vanhalle Kirkolle ja aika upeat maisemat oli tällä "maantielenkillä". Hauskaa päästä tekemään kunnon juoksulenkkiä uusissa ympyröissä. Joku pyöräilijä moikkasi, tuijotinkohan liian pitkään?! Tänääin Teemu ajoi sitten Fuji-Peloton GP:ssä ylös ja alas Pyynikillä. Nousua riitti ja nyt oli mieskin "paremmassa paikassa" ja meno näytti tosi vahvalta. Jee. 

Tampere on hauska paikka. Pyöräkisat (ja niissä käyttäytyminen) on edelleen mysteeri. Jatkan harjoittelua. Tukholmaan vajaa kaksi viikkoa! Toinen jee!