sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonloppu Tampereella


Lauantaina kävin juoksemassa 1,5h ja sen jälkeen suunnattiin Föördi kohti Tamperetta. Teemu polki (muutaman kierroksen...) Kilin Kaivin GP:n ja siitä ei tainnut jäädä kauheasti kerrottavaa, sillä näytti siltä, että pitkänmatkanmies oli helisemässä 180 asteen käännöksissä. "Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu"! :-) Mutta mielestäni aika hienoo, kun ihminen uskaltaa lähteä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Sunnuntaina lähdin Pirkkalasta juoksemaan 1h35min lenkkiä Vanhalle Kirkolle ja aika upeat maisemat oli tällä "maantielenkillä". Hauskaa päästä tekemään kunnon juoksulenkkiä uusissa ympyröissä. Joku pyöräilijä moikkasi, tuijotinkohan liian pitkään?! Tänääin Teemu ajoi sitten Fuji-Peloton GP:ssä ylös ja alas Pyynikillä. Nousua riitti ja nyt oli mieskin "paremmassa paikassa" ja meno näytti tosi vahvalta. Jee. 

Tampere on hauska paikka. Pyöräkisat (ja niissä käyttäytyminen) on edelleen mysteeri. Jatkan harjoittelua. Tukholmaan vajaa kaksi viikkoa! Toinen jee!

2 kommenttia:

  1. Heh, mullekin pyöräkisat ja niissä käyttäytyminen on vielä vähän mysteeri ja välillä tunnen itteni siellä hyvinkin triathlonistiks, mutta on se vaan hauskaa herättää pahennusta vaikka menemällä loppuverrytelyks hölkkäämään.:D Tsemppiä Tukholmaan ja viimeisiin hienosäätöihin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että joku muukin pööpöilee! :-) Kiitos tsempeistä, sitäkin tarvitaan!

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!