tiistai 21. toukokuuta 2013

HelTri-Cupin duathlon

Ei huvita. En jaksa. Maratooni on ensi viikolla. En ole tehnyt yhtään yhdistelmätreeniä. Nämä ajatukset mielessä suuntasin tänään Kuusijärvelle. En tiedä, mistä ajatukset kumpusivat vai olivatko vain jännitystä, mikä hiipii olkapäälle oli kyseessä hippokisat tai esimerkiksi täysimatka. Teemu on suunnitellut treenini ja luotan hänen osaamiseensa, joten pulinat pois ja lähtöviivalle.

Mentiin Kuusikselle aikaisin, sillä Teemu ui 1h ennen kuin vaihdoimme ylävitoset Irongirlin lennosta  äidiltä isille. Edessä oli 4km juoksua, 20km pyörää ja 4km juoksua. Juoksin viikonloppuna reilut 3h, kaksi pitkää lenkkiä, joten pientä väsymystä oli kyllä jaloissa, kun lähdettiin tykittämään. Virallisia aikoja ei vielä ole, sillä chip-ajanottoa ei ole (eikä tarvitse tullakaan, jos minulta kysytään, pysyypähän tietty kulttuuri yllä), mutta oma kello näytti kokonaisaikaa 1:20:24. Käsittääkseni voin olla tyytyväinen. Teemu kehui juoksutekniikkaa (rasti seinään) ja pyörä kulki tosi kivasti. Irongirl oli syönyt hiekkaa ja odotti maalissa suu mustana. :-)

Teemulla on lähtenyt myös ehkä vähän keulimaan, sillä hän on alkanut puhumaan alle 4h maratonista (siis minulla, Teemun täydenmatkan maratonennätys on vaatimaton 2:45) sekä mitalista omassa ikäryhmässä Joroisilla. Huuhhuuh. :-)

Hei hei, äiti tässä menee vähän pyöräilemään. Tui tui... :-D

2 kommenttia:

  1. Hyvä Arja! Tsemppiä Tukholmaan ja kappas, Perakin on päässyt kuvaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pera tosiaan kanssa kuvissa, koska oli jottain säätäny vaihdossa. Pitkään ei kyllä takana pysynyt. Ryökäle.

    VastaaPoista

Tämä on kommenttiystävällinen blogi, joten jätä omasi!