maanantai 19. toukokuuta 2008

The Race Week Is Here

Kisaviikko pyörähti esiin kalenterissa, ja se tarkoittaa jännittävää vaihetta. Muutama tietää, että kisa-aamuna olen luultavasti enemmän jännityksissäni kuin Teemu, tai muut kilpailijat. Aamupala ei ainakaan ole tuolloin minun juttuni, joskaan se ei taida kovinkaan monelle upotakaan aamuyöllä.

Tänään vietiin Rumpuryhmä golfkentälle ennen Club La Santalle tuloa, ja saatiin aivan loistavia kuvia "lämmittelystä"! Tasoituksilla 11 ja 18 on varmasti mukava pelata tuolla Costa Teguisen clubilla, mutta aika kaipeilta näyttivät väylät! :D Peliajat on varattu torstaille asti, joten saapas nähdä tämän päivän 18 reiän jälkeen, että perutaanko loput ajat! :D Noh, ehkä ei kuitenkaan. Teemu kyllä aika railakkaasti alkoi heti tapansa mukaan kettuilemaan appiukolleen ja lankomiehelleen, jotka kyllä muistuttivat, että kisa se on sinullakin edessä! :D

Tunnelma alkaa siis olla nousussa!

Omasta treenistä vielä sen verran, että uin lauantaina meressä 30 min. Sanomattakin selvää, että en ollut sitä ennen treenimielessä tehnyt, mutta yllättävän hyvin se sujui. Teki muuten vesikauhullekin hyvää! Miksi kukaan ei vain varottanut, että pieni huippaus on mahdollista siellä porskuttelun jälkeen?! :D Vai oliko se vauhti, joka huimasi?